Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
nyunyu #56630 üzenetére
Ha pénzügyileg simán megengedheti magának, szereti a stílust és a megvalósítást, kell neki egy ilyen ahhoz, hogy jól érezze magát a napi használat során, akkor én erre azt mondom, hogy vegye meg. Hülyének tartom, hogy ezért ennyit ad ki, de vegye meg.
A reális ára ugyanis valahol a negyede-ötöde környékén lehetne az ollós Logitecheket és Microsoftokat mérőszámként használva (nekem annyit sem érne meg, mert mások a preferenciáim), cserébe más az én billentyűzetem árától emelné fel a szemöldökét (és hülyézne le jogosan), ez egy ilyen dolog, ahogyan minden használati tárgynál előfordul ilyesmi akkor, ha egy kívülálló szemléli a dolgot erőteljesen túltoló bennlévőket.
Érdekes mostanában a hasonló árú vagy drágább custom billentyűzetek piaca (újonnan 300+ USD-be kerülő ház-nyák-plate kitek), 50-200% haszonnal lehet kiszállni szinte bármiből akár használtan is, akkora a kereslet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Titan Quest II
- Tesla topik
- Autós topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- További aktív témák...
Állásajánlatok