- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
nyunyu #56630 üzenetére
Ha pénzügyileg simán megengedheti magának, szereti a stílust és a megvalósítást, kell neki egy ilyen ahhoz, hogy jól érezze magát a napi használat során, akkor én erre azt mondom, hogy vegye meg. Hülyének tartom, hogy ezért ennyit ad ki, de vegye meg.
A reális ára ugyanis valahol a negyede-ötöde környékén lehetne az ollós Logitecheket és Microsoftokat mérőszámként használva (nekem annyit sem érne meg, mert mások a preferenciáim), cserébe más az én billentyűzetem árától emelné fel a szemöldökét (és hülyézne le jogosan), ez egy ilyen dolog, ahogyan minden használati tárgynál előfordul ilyesmi akkor, ha egy kívülálló szemléli a dolgot erőteljesen túltoló bennlévőket.
Érdekes mostanában a hasonló árú vagy drágább custom billentyűzetek piaca (újonnan 300+ USD-be kerülő ház-nyák-plate kitek), 50-200% haszonnal lehet kiszállni szinte bármiből akár használtan is, akkora a kereslet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- IBM Model M enhanced edition 102 gombos billentyűzet
- Eladó minőségi wireless num/macropad - Keychron Q0 MAX
- Eladó GAMAKAY TK-75 HE (Rapid trigger) / MOTOSPEED.CK62 PRO
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben vagy Q0 MAX külön
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest