Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Joezyka #95997 üzenetére

Akko 5108B

1. USB-ről tölthetem? azt gépről vagy külön adapterrel? (itt inkább az a kérdés, hogy melyikről jobb, célszerűbb, az áramerősség miatt).

Ha be van dugva gépre, akkor fixen tölti magát, akkor is, ha wireless (Fn-Y) vagy BT módban (Fn E/R/T) használod.

2. Letöltöttem hozzá a Cloud drivert, hogy majd jól beconfigolom, csak sajnos nem találja a billzetet, pedig működik, mert most is arról írok :D Erre valami tipp, hogy hogyan tudnám belevarázsolni, hogy pár speciális dolgot is be tudjak rajta állítani?

Akko Cloud driver csak akkor működik, ha a billzet kábelen rá van dugva a gépre és vezetékes módban van (Fn-U)
    Elvileg a makrókat megjegyzi a billzet, azok utána wireless módban, szoftver nélkül is működnek.

3. Elvileg az aksi töltöttségi állapotát az Fn+spaccel meg lehet nézni, de nekem erre nem reagál semmit :F azt hogy tudom megnézni?

Ez attól (is) függ, hogy régebbi B vagy újabb B Plus billzeted van. (hasán lévő címkére rá van írva)

Alapból ha be van dugva az USB kábel, akkor hiába kérdezed le, egyik sem mutatja, mert fixen tölt.

Ha sima B végű billzet nincs bedugva és wireless vagy bluetooth módban van, akkor Fn-szóközre a szóköz LEDjét színezi el, ha zöld, akkor sok, ha sárga akkor félig, ha nagyon éhes, akkor piros.

B Plus billzeteknél ezen annyit csavartak, hogy csak bekapcsolt háttérvilágítás (Fn-L) mellett tudod lekérdezni, akkor Fn-szóközre az 1-0 számgombok alatti LEDeken mutat egy színes progressbart, hogy 10-90%-ig van töltve az akku.
    Ha nincs bekapcsolva a háttérvilágítás, akkor buktad, nem látszik, hogy hány számszor 10% a töltés, mert csak a LEDek színét állítja, de a fényerő marad nulla. :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák