- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Joezyka #95997 üzenetére
Akko 5108B
1. USB-ről tölthetem? azt gépről vagy külön adapterrel? (itt inkább az a kérdés, hogy melyikről jobb, célszerűbb, az áramerősség miatt).
Ha be van dugva gépre, akkor fixen tölti magát, akkor is, ha wireless (Fn-Y) vagy BT módban (Fn E/R/T) használod.
2. Letöltöttem hozzá a Cloud drivert, hogy majd jól beconfigolom, csak sajnos nem találja a billzetet, pedig működik, mert most is arról írok Erre valami tipp, hogy hogyan tudnám belevarázsolni, hogy pár speciális dolgot is be tudjak rajta állítani?
Akko Cloud driver csak akkor működik, ha a billzet kábelen rá van dugva a gépre és vezetékes módban van (Fn-U)
Elvileg a makrókat megjegyzi a billzet, azok utána wireless módban, szoftver nélkül is működnek.3. Elvileg az aksi töltöttségi állapotát az Fn+spaccel meg lehet nézni, de nekem erre nem reagál semmit azt hogy tudom megnézni?
Ez attól (is) függ, hogy régebbi B vagy újabb B Plus billzeted van. (hasán lévő címkére rá van írva)
Alapból ha be van dugva az USB kábel, akkor hiába kérdezed le, egyik sem mutatja, mert fixen tölt.
Ha sima B végű billzet nincs bedugva és wireless vagy bluetooth módban van, akkor Fn-szóközre a szóköz LEDjét színezi el, ha zöld, akkor sok, ha sárga akkor félig, ha nagyon éhes, akkor piros.
B Plus billzeteknél ezen annyit csavartak, hogy csak bekapcsolt háttérvilágítás (Fn-L) mellett tudod lekérdezni, akkor Fn-szóközre az 1-0 számgombok alatti LEDeken mutat egy színes progressbart, hogy 10-90%-ig van töltve az akku.
Ha nincs bekapcsolva a háttérvilágítás, akkor buktad, nem látszik, hogy hány számszor 10% a töltés, mert csak a LEDek színét állítja, de a fényerő marad nulla.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Trust GXT 838
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest