Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Nah tegnap végre megérkezett a Strafe Mx Silent. Első hasznánalatra szerelem
pozitívum:
-Nagyon szépen megvilágított keycapek, a betűk elég nagy formátumban vannak gravírozva, ami iszonyat jól néz ki (főleg emiatt is tetszett jobban mint a K70)
-Nagyon masszív, a legapróbb részletekig kidolgozott ház, a kissé érdes kemény műanyagborítás teljesen ujjlenyomat és pormentes használatot biztosít, számomra ez is pozitívum a K70 koszgyűjtő alu felületéhez képest
-A Silent billentyűk nagyon kényelmesek játékra (wow-ot, cs-t próbáltam), nagyon könnyedén járnak, de csodát nem kell várni, ezek sem némák. Egy az egyben red switch, csak valamivel halkabb.
-Összességében az egész billentyűzet egy tömör látványorgia
-Számomra minden fillért megértnegatívum:
-A csuklópihentető nem egy nagy szám szerintem, abszolút nélkülözhető, így akit az rbg, és az mx silent nem izgat, annak abszolút jó lehet a sima strafe is, red vagy brown swichel.
-Ez nem igazán negatívum, de mint a többi billentyűzetnél az usb hub körülbelül semmire nem jó, de ezzel tisztában voltam eddig isÉs akkor egy kép az egyébként EU kiosztású billentyűről, amit a razer naga mellé be is lőttem zöldre
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Keychron K6 Pro // Számla + Garancia //
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest