Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz tepenzed #205980 üzenetére
Szia,
Eléggé felmentek a használt autó árak sajnos.
Én évente 20k-t megyek és hasonló keretem volt. Ugyan a km, hosszú utak és a fogyasztás miatt és dízelt vettem. VW Passat (2017) kombi, 2.0l-es 150LE 6 sebességes DSG.
4-5 körül fogyaszt, nagy, kényelmes és megbízható.
105e km-el volt 5,5M magyaországi első tulajtól.[ Szerkesztve ]
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok,
Van esetleg valakinek személyes tapasztalata Renault Talismánnal?
Egy cimborámnak egy utolsó generációs Lagunája van és mostanra csörög csattog a belső tér. Javult vajon a minőség ezzel a szériával?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
-
Des1gnR
őstag
válasz Stylewars_kp #200332 üzenetére
Nem tudom, hogy hol van, de ha nehézkes az útszakaszon a visszafordulás és valamiért gyakori, akkor ez egy megoldás.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
válasz Tom1939 #200128 üzenetére
A DSG nekem nagyon bejön, rendkívül gyors és hangtalan, érezni sem lehet a váltást. A baráti körben van RAV4 CVT-vel. Hát az egy halál...padló...felbőg mint egy marha és állunk egy helyben.
-
Des1gnR
őstag
válasz kisza25 #200111 üzenetére
Ez a proceed amúgy nagyon tetszik, főleg a GT, szereznem kell egy ajánlatot, hátha kapnék rá jóváhagyást a cégemtől. Azzal szívesen kibékülnék. Van KIA-s ismerősötök?
Az i30 és a sima ceed az nem tetszik. Az új 308 nagyon dögös, de kicsit kicsinek találom, valamint az egyik ismerősöm egy pug szalonba dolgozik és azt mondja, hogy rengeteget visznek vissza meghibásodások miatt. Nem tudom, hogy ez más gyártóknál hogy van, de ezzel kicsit eltántorított. Máskülönben az előző autóm egy 407SW volt és imádtam.
-
Des1gnR
őstag
válasz BigBlackDog #200105 üzenetére
Jogos kérdés, a br 7-8M szerintem reális. Próbáltam kitapogatni, hogy mi a felső határ, de nem kaptam egyértelmű választ, csak azt, hogy törekedjek az alacsony árra.
A superbnél is szóba jött, de nem igazán szeretném megvenni amíg van lehetőségem másikra. Jelenleg amiket nagyon kedvelek benne, hogy kegyetlen kényelmes elől hátul, jól pakolható. Nagyon jó a ledes lámpa, a fékasszisztens és az autómata váltó. Ezeket szeretném az újba is.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy 2017-es SuperB-el járok. 1.8 TSI DSG sedan
Év végén vissza kell adnom és választanom kell egy olcsóbb autót. (Legyen mondjuk a SuperB árának 60%-a)
Ti mit választanátok ami hasonló kategória, de mégis olcsóbb és nem egy olcsó műanyaghalom? Óriási a piac, ezért eléggé elvesztem benne.
Csak új jöhet szóba.[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Nem teljesen volt üres, de valahol szivárog az tuti mert nagyon kevés volt benne. A tágulási tartályba viszont volt folyadék. Ez jelenthet rosszat? Előfordulhat, hogy egy kőfelverődés lyukasztotta ki? Nézegettem és nagyjából 10k bontóból egy jó állapotú.
Kicsi a kasztni, 75 ló elég lesz.v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Qru, Typhoon47
Sajnos kép csak ennyi van és tudom, hogy látatlanba nem sokat lehet róla mondani.
Esetleges típushibák amikre figyelni kell?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a hasznaltauto.hu-n egy 97-es civicet, konkrétan ezt: Link
Megnéztem az autót és az eddigi észrevételek:
2011-ben hozták be németországból ahol egy női tulajdonosa volt és rendszeresen szervízelte a papírok alapján.
Itthon szintén egy női tulajhoz került a kereskedő szerint. Az autó belső állapotát nézve ezt elhiszem.
Egy hangyaf.sznyit jobbra húz a kormány, a hátsó dobot meg kell heggeszteni és a hűtőben nincs víz, de lyukat nem találtam rajta. (Erre tippeket várok) Vezetni élmény volt, a fék baromi jó, a klíma 2 mp múlva hideget fúj, bár tudom ilyen időben ez nem is csoda.Véleményeket várnék, esetleges típushibákat amire figyeljek. Az autót 10 napra foglalóztam, ezidőalatt szeretném ha mindenre fény derülne.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Des1gnR
őstag
válasz DeFranco #44784 üzenetére
Jól hangzik A tiédben mennyi km van?
Egyébként tetszenek a fókák, de csak 2005-től kapott szép belsőt. Ez 190e km-rel?Szerk: Most látom, hogy van még 2005-ösbe is olyan ami nem tetszik, akkor valahol ott lehetett újítás abban az évben.
[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Idáig a stift a nyerő, tényleg kicsi a csomagtér, de egymásra pakolva elfér 3-4 nagy táska is.
totalcar népítélet alapján is eléggé az elsők között van és tetszik is. A fókákat még nézegetem, hátha találok valami jót. Azok megbízhatók? Szerviz drága?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Ohh, de gyorsak vagytok
Nincs gyerek csak barátnő, városok közötti autókázás, városban munkába járás, nyáron hosszabb utazás 4-5 főnek.
bandus: Elképzelhető, hogy rio-nál lementem 2006-ig, már összefolynak
[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Üdv szakik!
1 millióból milyen autót vennétek ha alábbi paramétereknek meg kellene felelnetek?
2007-nél nem régebbi, minimum 1,3-as motor, légzsák, abs, elektromos ablak, maximum 125e km.Én ezeket találtam:
Ford Fiesta
Suzuki Swift
Fiat Grande Punto
Kia Rio
Renault Thalia
Renault ClioA franciákat direkt hátra tettem a sorban, de lehet hogy nem olyan rosszak. A clio az már lehet, hogy kicsi
Melyiket vennétek? Vagy esetleg jobb lenne egy régebbi autó? Nem igazán értek hozzá, remélem tudtok segíteni.v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest