- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz brickm #119317 üzenetére
Üdv!
BMW E46 320i szinte a legjobb választás....Motorikusan nagyon megbízhatóak.Ha rendesen karbantartod akkor a világból kimegy.Fenntartani sem kerül többe mint akármelyik más márkát
A Honda is nagyon jó de én inkább a BMW-t ajánlanám(Nekem volt mind a 2...jelenleg E46 van)(#119321) [rvilike].....MW-nél is ha elvégzed a kötelező olajcserét stb...nem lesz vele más gondod.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
-v-
addikt
válasz brickm #119317 üzenetére
Az accordot olcsobb fenntartani, minosegben nem tudom mire gondolsz pontosan, a bmw tobbet nyujt de tobbe is kerul. Ha az a cel olcson autozz, meg csak olajcserere akarsz a szervizbe jarni akkor nem a bmw-ben kell gondolkozni.
focvis: bizony mondjuk nemeteknel sok jo van, meg meg lesz is sokaig, itthon meg eddig is felejtos volt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz brickm #96590 üzenetére
Toyota 1.4 és 1.6 benzinnel 2000 után (facelift e11) óvatosan, bele lehet nyúlni a fosba. Gyárilag cserélték a fűzött blokkot, ha az megtörtént, akkor tuti vétel, örök élet + 1 nap kis fogyasztással. Amelyiknél nem, az viszont lutri. Az angol gyártásúaknál meg nem okos az ecu, szeret becsörögni terhelésnél. Nem nagy baj, csak idegesítő.
3 ajtós g6-okat érdemes megnézni, jó a váltó, kellemes a 6 fokozat és jól viszi a moci a kis bódét. Illetve azok mind Japánban szereltek.Civicből 1.5 114 le-t nézz, az egy kurvajó motor. Keveset eszik, pörög, él, még az 5 ajtós kasztnit is tök kellemesen viszi. 3 ajtósokat inkább kerülném, rengeteg a tuningolt boyracer fos.
Avensis oké, de ha a mérete miatt nem kell, akkor szerintem túl nagy és uncsi.
Ha pedig játszik az Ave, akkor nézd meg a 2.2-es Camryket is, azok is kimennek a világból, viszont kicsit komolyabb gép.Ha már rászánsz ennyi casht (500+), akkor azért legyen benne klíma. Ha járnál városon kívül, és nem 3 deci fogyasztáson akarsz fillérbaszni, akkor pedig 100 ló alá ne nagyon add.
Same rules apply!
-
nagyúr
válasz brickm #96590 üzenetére
Szia! Ha civicet akarsz akkor kösd fel a gatyád, én 6-700k-ért nem találtam normálisat. Telefonban leígérik a csillagos eget is, de élőben hatalmas csalódás a nagy része. Persze ha neked belefér, hogy kb minden elem más árnyalatú, az alja szét van rohadva, füstöl a motor akkor jók lehetnek, de számomra ez nem volt opció. Iszonyat mit próbálnak eladni 600k-ért komolyan mondom. Egy szó mint száz, nagyon nehéz lesz belőle normálisat találni elfogadható áron. Az utána következő generáció (7gen) az egy fokkal jobb, kevesebb boyracer veszi mivel drágább, jobbakat lehet belőle kifogni.
És félre ne érts, az autót magát ajánlanám, ha lehetne kapni jó állapotút... Mert amúgy nagyon jó autók, jól esznek, jól mennek (a kényelem és biztonság már más tészta) relatív olcsó fentartani, ami mondjuk a 7gen civicre már nem igaz, jóval drágább hozzá az alkatrész.
Az omegát szerintem felejtsd el.
Ha csak nem vagy hondafan, akkor én hondásként azt mondom, hogy a toyoták felé menj el, egy jó corolla vagy avensis jóval olcsóbb mint egy jó honda.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz brickm #96558 üzenetére
Akkor az, ezt a generációt szokták így hívni. Mondjuk ez akkor már a modellfrissített változat. Találtam egyet, ami megfelel az általad leírtaknak. Elég alacsony az ár, a képeken nem tűnik rossznak, akár jó vétel is lehet, de tényleg meg kell nézetni valakivel aki ért hozzá.
Városban nem tudom mennyit ehet, de ha 7.52 liter az átlag, akkor (vezetési stílustól függően) nem biztos hogy nagy túlzás a 10-11.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz brickm #96552 üzenetére
Nem írtál évjáratot, de feltételezem békaszemű Corolláról van szó. Így vakon nehéz megítélni, de kis szerencsével ennyiért szerintem már ki lehet fogni egy viszonylag normálisat, bár az iagzán jók azért kicsit feljebb kezdődnek. Egy hozzáértővel azért mindenképpen átnézetném vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete