Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no...
a várakozásoknak megfelelően kipróbálás után olyan félmillió km-t saccoltunk bele a beltér állapota alapján (egy parki padon több szivacs van, mint a vezetőülésben volt).
a szerelő, akit vittem magammal, belenézett a motortérbe, és a csavarokra ránézve odasúgta, hogy az autó törve volt, ezt kicsivel később a tulaj is elmondta, hogy amikor megvette, valamivel hátrébb kezdődött a kaszni...
egyébként maximálisan korrekt volt a tulaj, elsorolta az autó hibáit (bár legtöbbet a szerelő is észrevette), mi lett rajta cserélve, mentünk is vele (motorikusan csodálatos volt, én kicsit elnedvesedtem közben), de sajnos átsoroltam B tervvé, annyit nem akart engedni, amit egy korábban orratlan autóért adnék (ki tudja a váz sérült-e, ott elkezd rohadni, a következő ütközéskor meg annyit fog védeni, mint egy kartondoboz)ami viszont elszomorít, hogy emberi távolságban egyszerűen nincs más potenciális jelölt.
már unom az autókeresgélést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dell notebook topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest