Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian14
tag
válasz
#42431471 #223878 üzenetére
Bár nem 2-3 éves és kicsit régebbi technika, de én lehet rámegyek majd a KIA Optima phev-re. Két dolog, ami negatívum lehet az Optimánál: váltó lassabb, mint a modern dsg-k és a fűtés nem megy tisztán elektromos módban.
Szerintem VW bármilyen GTE és Superb phev kombóval 2-3 évesen nem lősz mellé alacsony futásteljesítmény mellett. Szoftveres része viszont nem tudom, hogy mennyire stabil ezeknek az autóknak. Régebbiekkel úgy olvastam, hogy voltak gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest