Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

válasz tboldi #223847 üzenetére

Attól függ hol laksz, nekem 6km-ben már benne van BP is, újpesti kereskedéseket is bedob rá.
    Elindulok a külső váci úton haza Dunakeszire és egymás után autókereskedés autókereskedés után, de ugyanúgy Göd felé is újabbak, Fót felé is. Ha nincs legalább 20 darab 5-10km-en belül, akkor egy sincs és mind a környéken élők zsebére játszik, háhht itt nyílik.
    Egyre több van, miközben az országos fogyasztás csökken, sőt rekord alacsony. Hogy lehet ez?
    Ha egyesével van 3milla rezsijük havonta, akkor havi 60 millát dalolva fizetnek ki csak az itt a környéken élők azért, hogy minden sarkon legyen egy kavicsos? Ez a hihető történet? Igen? És ki a fenének kell itt ennyi?
    Teljesen szürreális az állapot, ami itt kialakult. Ez lenne a normális piaci réseket töltő piaci működés és akkor ez a 20 kerekedés együttesen képez egy olyan kínálatot, hogy a fórumtárs mit ír felettem párral? „Én az utolsó 3 autót Hollandiából vettem, csak fényképet láttam róla.” Hát az sem véletlen, ha valaki ekkora kockázatot vállal az is tuti, mégis milyen piac az, ami mellett ekkora kockázatot vállalsz? Van erre szó. Úgy hívják, hogy VERSENYKÉPTELEN..
    Minden kilométeren kereskedés és vele páratlan gyilkos verseny a vásárlókért, de a piac meg mindösszesen versenyképtelen? Nem jön ki a matek akárhonnan közelítesz minden irányból bűzlik.
    Ennek ellenére az összes lókupec lyukat akar beszélni a hasadba arról, hogy ez teljesen oké és ez egy természetes verseny eredménye. Mind a 20 kereskedő dalolva fizeti a rezsit és egyik sem megy csődbe, sőt új nyílik, mert csökken a fogyasztás. Mi van?
    Ez semmilyen közgazdasági alaptörvénynek nem felel meg ez az állapot, ami itt kialakult. Normál piaci folyamat ilyen állapotot egyszerűen nem hozhat létre. Kizárt. Teljesen egyértelmű, hogy ez egy maffia.
    A kérdés csak az, hogy mikor borul ki a bili.

• tototos

addikt

válasz tboldi #223847 üzenetére

Én az utolsó 3 autót Hollandiából vettem, csak fényképet láttam róla.

Új hozzászólás Aktív témák