- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m3tr0
őstag
válasz bitpork #34952 üzenetére
Itt most végre esett..először a télen úgy,hogy meg is maradt.
Ahogy néztem még esni is fog holnap és holnap után. Mondjuk felőlem eshet..amíg nincs kár addig leszarom.Gyere el felénk..itt van hó.
mod: a ku*va anyját..most nézem erre ónos eső lesz...na azt nem szeretem...utána meg hó..
[ Szerkesztve ]
-
-
-
golya32
senior tag
Kell valakinek jó állapotú öreg 2200cm3 ös camry?
Akarok másikat fiatalabbat venni.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
250e alatt nálam is elvan, majd veszek az asszony nevére, ez meg elálldogál a garázsba
6 hónapja lett a motor 300e ért felújítva, bár ahogy nézem jobban jártam volna ha betolom a bontóba vagy én elbontom most lesz még csak 20 éves.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Holnap csinálok bevittem egy győri kereskedésbe.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
TaaT
nagyúr
válasz zoo8800 #34914 üzenetére
A szélső sávban az aknafedelek szintre hozása nem sikerült túl jól, a csatornázás utáni helyreállítás szintén, buszok kamionok széttaposták stb... amúgy is kb 60-al mentem, lakott területen belül nem akar senki annál gyorsabban menni megkülönböztető jelzéssel közlekedő járművet természetesen elengedek ha jön...
Az összes úthibát (névről) ismerem a környéken, ha egy mód van rá belső sávban megyek...
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
engine88
aktív tag
Valaki tudna arra válaszolni légyszives, hogy mekkora a csavar méret egy gyári Peugeot 206-os acélfelnijeiben? Nem alufelni.
-
Revolit
senior tag
Sziasztok!
Erősen elgondolkodtam egy használt, ~96/97-es 316i BMW vásárlásán, szigorúan benzineset. Mennyire ajánlott vétel, vagy inkább maradjak a Golf 3 / B Vectra vonalon?
Bevallom eléggé vonz maga a márka (BMW), na meg hogy hátsó kerekes.
Nem raknék bele sok kilométert évente, szerintem max ilyen 6-8 ezret. Pesti vagyok, ezért városban elég sokat használnám.
A kérdés, hogy ha sikerül egy jó állapotban lévőt találnom, akkor azért ha én is rendszeresen karban tartom, ez egy elég megbízható autó, nem? Nem várom el, hogy soha semmi ne romoljon el benne, realista vagyok, tudom hogy 15 éves autó...
Illetve mennyire igaz a normál (6-7 / 8-9 l) fogyasztás, tényleg hozza mondjuk egy 116 lóerős 1.8 benzines?Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
harry
veterán
válasz Revolit #34975 üzenetére
Ismerősömnek ha jól tudom ilyen van talán április óta, ő elégedett vele, 700k körül vette, jó állapotút sikerült találniuk, azóta nem nagyon kellett rá költeni. Fogyasztásra talán annyit mondott, hogy neki elég, ha 10l alatt van, szóval gondolom, ezt hozza.
Ez alapján azt mondanám, ha sikerült kifogni egy jó állapotút, akkor lehet nem lesz gond, de nem igazán értek hozzá, van-e valami betegsége a típusnak, milyenek az alaktrészárak, stb., majd még páran mondanak rá valamit.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
kpal
nagyúr
-
qdak
addikt
válasz Psychonaut #34900 üzenetére
& TaaT, koszike otthon nezem oket!
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
visszanyalt a fagyi
akkor en is dobok 1 kerdest, ha erzed h mar nem eleg az ellen kormanyzas, produl a kocsi, mikepp cselexel ?
ma is gyaxyztam a hoba,(korforgaalomba toltam korbe) de 2x is megporditettem a gepet
bar talan annyira nem cink, de zavar h 2x is befordultam :@ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Dare2Live
félisten
reggel 4kor errefel két lehetséges verzió volt
-szüzhó mellékutakon = tolom magam elött a havat.
-vmi letolta a havat a jeges részről = pár centi szűzhó alatt a jég.le kellett volna rakni a kocsit, csak nemlehetett.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Motion_Blur
félisten
Én konkrétan a garázsból nem tudtam kiállni, úgyhogy ma pihi lesz
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
qdak
addikt
válasz Motion_Blur #34988 üzenetére
én meg, otthagyom az ut szélén, anyám: járjak be (hid lejt az árok fele) majdnem árokba csusztam, ahogy porgott a kerék szépen közelit az árok fele eleje 2 kapu közt... azé nagy nehezen kiszenvedtem karc nélkul, de centiken mult h visszatugyak slisszolni az uccara, lagjobb h utszélén parkolni tilos van, na ha eztan megbasznak érte, adok 1 kulcsot a rendörnek h jarjon be vagy agyon vágom
amugy föut, mellékut ésszel járható, néha keresztbeஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
SyntaxeError
tag
Istenem köszönöm mára a téli gumikat...
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
nagyúr
válasz hossszú #34910 üzenetére
Tegnap hazafelé mentem Fehérváron és van egy 2*2 sávos út. Megyek a szélső sávban hogy az egyik kereszteződésnél balról már közben kifordulhassanak az én irányomba. Látom egy idős bácsi (ezt később vettem észre) kifordul de nem a mi jobb oldali 2 sávunkba hanem a szembe lévő 2 közül az balsőbe (!!!) és így ment vagy 100m-t majd jobbra indexelve végre visszatért a normális irány belső sávjába. Azt hittem ott helyben lehidalok. De azt láttam hogy a mellettem jövő autós is döbbent volt és szerencsére volt annyi esze hogy nem ment a papi Wartburgja mellé hanem hagyta hogy besorolhasson elé. Ja és ez egy jobbos kanyar előtt történt. Most ha jön szembe rendesen valaki akkor mi lett volna, frontális csatt?
És ilyen emberek vezetnek? Azt hitte hogy jó sávban halad? Megjegyzem akkor kezdett havazni de még nem volt az úton hó így láthatóak voltak a felfestések...Més que un club!
-
latyak17
tag
válasz dJ Peer #34953 üzenetére
Csak most láttam h valaki oltott, pedig nem is égt
Nah reggel 6 kor mentem állomásra de előtte még pár kört és egykét helyen éreztem meg láttan h a koptatómmal csapatom a havat elvan a gyerek ha játtszik, ja meg megvan a matek 2-es mi kell még? Nem énse egy fizika zhra gondoltam...
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
_NCT
őstag
Kerékpározni is jó volt az úton, még jó, hogy az állam vagyonokat költ a hómentesítésre. BP-en is beállt a közlekedés pár cm hó miatt...
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz SyntaxeError #34990 üzenetére
+1, én is el tudtam indulni végül, zsír új téli gumák brutálisan jó tapadást biztosítottak még úgy is hogy sokszor leért az autó alja a majd 30 cm-es hóban
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zewa
senior tag
Sokat tűnik de jobban bele gondolva nem is sok.
Egy jóval fiatalabb konstrukciójú 1.6-os Focus is elkér ennyit, ugyan olyan stílusban vezetve.Ps.: Persze ez vezetési stílus függő is. Apám eljárna vele 10helyett 8ból, mindamellett mi is hoztunk már össze 16l/100km-es fogyit is a kis Bimmerrel.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
whitezo88
nagyúr
ha már havazás..
A havazás miatt, illetve a Budapesten és környékén jelentősen lelassult forgalomra tekintettel Tarlós István főpolgármester engedélye alapján a Budapesti Közlekedési Központ a mai napra, január 14-én hétfőn 24 óráig ingyenes tömegközlekedést biztosít a BKK teljes vonalhálózatán, azaz Budapesten és az érintett agglomerációs busz- és hév-vonalakon.
Az intézkedésről minden jegyellenőr, metróellenőr, közterület-felügyelő kiértesítését megkezdtük, és kollégáinkat utastájékoztatási feladatokra irányítjuk át. Kérjük az autósokat, hogy aki teheti, a közösségi közlekedést vegye igénybe. Kötöttpályás fővonalaink, a metrók és hévek megbízhatóan közlekednek, a villamosjáratok is néhány kivétellel járnak. A hegyvidéki buszjáratokon jelentős a fennakadás, többek között számos baleset és keresztbefordult autó miatt. Az intézkedés célja, hogy ezáltal is biztosítsuk mindenki számára az egyszerű hozzáférést a közösségi közlekedéshez, ne a jegyvásárlás legyen akadálya az autók letételének. Az intézkedés rendkívüli, kizárólag a mai napra és éjfélig szól. Ezúton is kérjük és köszönjük minden utasunk megértését a havazás miatt bekövetkezett forgalmi zavarok miatt, kollégáink azon dolgoznak, hogy a forgalom mihamarabb helyreálljon, az FKF pedig végzi az utak síkosságmentesítését.
Budapest, 2013. január 14.
Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala
Budapesti Közlekedési Központ -
golya32
senior tag
Kis autóm a garázsban van nem hozom fel nincs kedvem annyit lapátolni, asszem a berlingomat fogom használni, ha kiástam a hó alól.
Utálom a havatVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
zolikaDB
veterán
BMW 316: volt a csaladban, hidrotokekkel volt gond, reg volt, nem emlekszem ra mi. Fogyasztasa szinten nem mondhato alacsonynak.
Kollegam osszel vett egy 318 dizelt, aztan miota ho van, osszetorte az elejet, odabaszta a kereket a padkahoz, kerek KO, futomu elment. Plusz pici ho/pici jeg es akar tele autoval is megfordul az uton.
En ezt tudom errol a kocsirol, a tobbiek majd korrigalnak
Plusz: nekem kenyelmetlen (195cm/110kg) -
whitezo88
nagyúr
válasz zolikaDB #34999 üzenetére
316ost először gyenge 105 lovas 1.6ossal hozták, M43-as 8V motorral. Ezt kb egy év után cserélték 1.9es-re olyanra ami a 318i-be volt, csak picit gyengítve. Akkor már inkább 318i, nem fogyaszt igazából többet mégis erősebb kicsit. 316-ban a 8 szelepest aztán 2000 után cserélték 1.8 16V-re, erősebb nem lett (105le, a Ti-be van 116) de fogyasztása javult.
318i szintén kapott 2002-től 16V N-es motort, 143 lovasra erősödve, 118-ról.ha nincs tele extrával egész baráti a karbantartása, legalábbis egy E39-eshez mérve.
amúgy ha jól tudom, a kifutó E36 4 henger-benzinben ugyanaz a motor van mint a korai E46-okban, de ez nem biztos...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest