- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bigmasterg #34450 üzenetére
Minden lehet, és abban itt mind 1et értünk hogy nem ismerjük az esetet eléggé. De jól esik szájkaratézni
Viszont a tv csinált egy animációt (ami persze lehet f@szság is) amin szimplán átment a kocsi a másik számba. A helyszíni beszélgetésekre hivatkozva mutatták.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
SyntaxeError
tag
Szeretnék én is érdemben hozzászólni a témához: Broáááffff
A kérdésemre továbbra is várnék árajánlatokat a BMW-vel kapcsolatban mert egy ismerősöm eladáson gondolkodik de csak ha jó áron megvalósítható.
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
válasz SyntaxeError #34453 üzenetére
Ha valós a km akkor bármi pénzt megér, mert még "bejáratós"
Más: ma azt vettem észre h Csongrád megyében a PoHu összevonta az audi-vw-skoda-seat szervizeket 1 helyre. Erről tud vki vmit?
-
whitezo88
nagyúr
18i-nél hogy húzza ki így alacsony fokozatban addig?
[link] -
-
milomi
tag
400---500 ezerből milyen Dizelt lehet venni ? vagy benzint ??? amit nem kell mindég szereltetni de ne 60 lóerős legyen...
NFS World Nick Ewing1987
-
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
-
-
milomi
tag
Akkor Astra GSI 16V m volt.. eladtam... vettem egy PUG 206 1.4 8V.... semmi gondom nem volt vele soha... de 75 ló volt..... szégyeltem nagyon... aztán vettem egy Bravo HGT-t,... és most .. mást szeretnék venni ! Semmi olyan dolog.. persze jó volna egy Erős autó... de hát a most munkám sincs.. szal váltani kell !
NFS World Nick Ewing1987
-
-
8th
addikt
Kíváncsi vagyok ez mikor kerül fel újra 170ezer kilométerrel.
...
-
milomi
tag
-
werszomjas
addikt
Szomorú hogy nem tudnak kitalálni semmi hatásosat a km óra állásának manipulálására.
Valszeg nem is nagyon akarnak
[ Szerkesztve ]
üdv
-
milomi
tag
válasz werszomjas #34483 üzenetére
Miért már fényképezik műszakin ... egerbe.. volt aki lebukott... nem tudta a hülye hogy előzőleg 2 éve.. fényképezve volt az óra állása.... 180 000 km volt volt egy PUg Partnerbe...az új tulaj is vitte műszakira.. és csak 130 000 ezer km volt benne mindjárt bukta...
NFS World Nick Ewing1987
-
whitezo88
nagyúr
válasz werszomjas #34483 üzenetére
szlovákiában jó ideje van egy teljesen ingyenes weboldal, beütöd a rendszámot és kiírja az előítéletét, mikor mennyért lett eladva, továbbadva. De itthon "fontosabb" dolgokra kell ugye a pénz.
-
kpal
nagyúr
Lada ez a COOL
-
werszomjas
addikt
válasz whitezo88 #34485 üzenetére
Azt tudom, Angliában is hasonló, beütöd a rendszámot vagy a MOT számát és már írja is, mikor volt műszakin, ha ott esetleg nem ment át, miért nem, min bukott meg, és persze mennyi km-nél volt a műszaki.
milomi> sokra megyek vele hogy ők lefotózzák, amikor autót akarok venni, én honnan tudom az előéletét? sehonnan.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
válasz werszomjas #34487 üzenetére
Az a baj h simán kikötik. Meg ha vki nagyban űzi akkor simán átprogramoz, vagy nagy értékűnél kicserél egy ECU-t, mert 5-8 millás kocsinál már 1 millát is nyerhet vele.
-
Szplöttyy
senior tag
Ps /= Bhp/LE nem?
Amugy hogy ne csak kotozkodjek. Kicsereltem az olajat a vasban(castrol 10w40) meg gyertyakat gyertyakabelt szuroket. Mintha egy mas autoban ulnek A ridegtartas aldozatokkal jar az olajleereszto csavar olyan szinten bevolt rohadva hogy mar a motort tekergettem a kasztniba de meg se mozdult. Es valami fekete majdhogynem mez allagu dolog jott ki. Csere elott ment bele egy kis fekolaj. Ki is jott minden. A gyertyak szinten berohadva. Valami noname ketpolusu csodagyertya volt benne ment a helyere a jo kis bpr6es. Az olajszor 350forint volt kb a legszuro meg 400korul. Gyertyaknak 800darabja. Kabel szett 4ezer. Viszont felfedeztem egy takolast. Neztem elogyujtast es alapjaraton ugy 20fok korul van amitol 100as benzinnel nagyon gti de azert a gyari 3°+-1° tol azert messze all. Viszont allitani a gyujtaseloszo firgatasaval lehet ami szepen korbe van nyomva piros tomitovel. Nem mertem megbolygatni mert a szineringnel valszeg fosna az olajat. Ja es katalizator(meg) van alatta de lukas az egesz rendszer foleg a vege fele. De az alja egesz jo. Futomuben 1-3szilentnek csak a helye van meg hat az elso gatlok rohadnak. Ennek oromere teletankoltam 13ezerbol ugy hogy fel liter a labamra folyt mert nem fert a csobe se mar. Alig tudtam a kupakot ratekerni. Mindjart lesz ket kep is.
Smoke & Torque
-
-
Varoz
addikt
válasz Szplöttyy #34492 üzenetére
De egyenlő. Németül van PferdeStärke.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Szplöttyy
senior tag
válasz bitpork #34494 üzenetére
O oreg baratom. En lennek a vilag legboldogabb embere ha ez a szeker menne annyit. Bar meg nem probaltam. A kep a semmi kozepen negyedik csogaz volt. Havon Korulbelul 20km/hval haladtam. De tetszik hogy a negyediknek 200 felett a vege. Ide nekem gti motor :-)
Varoz: Nem mas szabvany? Csak mert wikipedian meg mindenhol megvan adva mindket adat es a ps kevesebb mint a bhp. Pl az M13A motor mindenhol 92ps de 93/4bhp vagy loero. de majd Neduddki megmondja
Montion: Ne mar Meg a te stifted is epp bepekarcolna a ketszazba akkor en a 68lovammal mit szoljak?
Giiz: Ultem mar stiftbe 200felett(ora szerint) de az egy 1.6 sedan volt. De ha jobb ido leszmegnezem mi a vege. 150ig pikk pakk fent volt miltkor meg szar gyujtassal.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
giigz
veterán
-
Varoz
addikt
válasz Szplöttyy #34497 üzenetére
Rákerestem és tényleg. A PS a kevesebb, mert az a metrikus lóerő, a HP meg gépi lóerő. Angolszász területeken használják.
1HP=1.014PS[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest