- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
Ismét egy adag oroszkodás.
Lassan félek kimenni az utcára, amennyi idióta van
Pl 0:08-nál simán elkerülhető lett volna a baleset, ha lassított volna a kamionos, nemcsak kikerülni akarja...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz SyntaxeError #34854 üzenetére
Ráadásul le is fékezett, gondolom későn nézett a tükörbe, aztán meg pánikból fék. Ha megy tovább, nem lett volna semmi...
-
zolikaDB
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz MunezXBK #34853 üzenetére
Szalonból rendeltem az enyémet, ha onnan drága lenne akkor érdemes csináltatni [link]
kornelka: olyan embernek való a szövet szőnyeg aki beül a fűtött garázsban az autóba és kiszáll a pláza parkolóban, minden más embernek a gumi az ajánlott... mondom ezt pát év autókozmetikai tapasztalattal
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
zolikaDB
veterán
Van, aki a W140-est is imádja.
Télen gumi (made in teszkó, astrába jó), nyáron szövet + porszívózás.
Apropó: sok autós van itt, kérdeztem a megfelelő topikban. De. Bolondbiztos GPS-t tudtok nekem ajánlani? 5"-os Garmint, Beckert néztem (utóbbit Primoval), mindkettő TMC-s, a kijelző meg amitt kell, hogy szemüveges vagyok. TMC jó, ha van? (Nyugat-Európában lenne használva, itthon nemnagyon)
nüvi 50 LM és becker ready 50 lmu[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz Manitou #34855 üzenetére
Szerintem semmivel sem több mint nálunk. Oroszország a föld legnagyobb területű állama a 2010-es népszámlálás szerint közel 143 millió lakossal. Csak Moszkvában 11,5 millió ember él (~2 millióval többen mint Magyarország teljes lakossága). Szentpéterváron 4,8 millió. Ilyen "kisebb" 1-1,5milliós lakosú városból van még vagy tíz. Na most ha csak minden huszadik kocsiban van kamera és ezek közül az autók közül minden ötszázadik lesz baleset szemtanúja/résztvevője máris milyen nagy szám jön ki. Ezeket nézzük mi a youtube-on elképedve. Nem hinném, hogy veszélyesebb lehet ott autózni mint mondjuk Budapesten.
...
-
Bdanyy
addikt
válasz MunezXBK #34864 üzenetére
Mennyire működik a TMC már nálunk? Kb 4 éve mikor néztem, használhatatlan volt Az útlezárásoknál jó lehet, a dugót google mapsen is látni.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
_NCT
őstag
válasz Bdanyy #34865 üzenetére
Múltkor 4-esen volt nagy baleset (nem a karcagi, monori), abba sajnos belevezetett az Igo Prímás, igaz telefonon használtam, TMC és mobilnet belőve, még sem sikerült elkerülni.
Én is agyaltam mostanában GPS vásárláson, telefon nem a legjobb ha hívnak, vagy bármi. Nevetséges áron van most Garmin Nüvi Euronics-ben, bár én Wayteq X960BT HD-t néztem valami 21.000-ért, tudja a telefonról szedni a TMC adatokat, szóval még TMC vevő antenna sem kell hozzá. Bár nekem sajna most jobb helye van a pénznek
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Fene tudja..... Az ok hogy több lakos van, de akkor is felfoghatatlan itt egyesek mit művelnek a videóban Persze itt is vannak hülyék az utakon, de nem ennyire . Kb mintha se a kresszről se az autó viselkedéséről halvány lila gőzük nem lenne. Kb mintha csak a padló gáz és padló fék fogalmát ismernék
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz MunezXBK #34867 üzenetére
köszi a tippet, noha nem nekem írtad
hamarosan lecserélem az eddigi pna-mat és egy igo-val szerelt tiszta és nagyon jó, erős és valóban gyors, akadásmentes hardvert szeretnék venni a következő pár évre, valós termékfrissítéssel. nem bírom a warezolást....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
-
Integra
titán
válasz a_tesz #34874 üzenetére
fejlesztik? ezt honnan gondolod? ha fejlesztenék, már rég meglehetne vásárolni androidra. nem lehet mai napig. és nem is mondanak róla semmit.
de ha play-ben nem vásárolható meg, akkor hol vásárolható meg? szerintem forgalomban nem kapható androidra sehogy sem. már rég megvettem volna a teljes eu igo-t.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #34877 üzenetére
A honlapjukról szedtem az információt. Ha szolgáltató vagy telefongyártó vagy, minden további nélkül megveheted
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Integra
titán
válasz a_tesz #34878 üzenetére
én ezt komolyan nem értem... tehát simán feltehetnék play-be, hogy 25-30ezerért megvegye az ember és nem lehet?! de android telefonra telefon gyártóknak meg eladják? amit megint furcsállok, mert én életemben egyetlen androdira hivatalosan telepített verziót sem láttam még soha. és akkorát ködösít az nng az androidos kérdésekre, hogy kész öröm..
pedig nexus-ra azonnal megvenném, mert ezen a létező leggyorsabb a szoftver. pna döcög és lassú, nincsen multitouch etc.. kőkorszak. ha dupla din-es multimédia centert veszel, neves gyártótól, szintén akad, lassú, kőkorszak. hihetetlen mennyire levannak maradva. így a navigáció is kaka.
tablet és okostelefon. nem értem, hogy ios-re minden gond nélkül árulják, de android-ra képtelenek..léteznek már amúgy android-dal szerelt dupla din-es fejegységek, de kínai bóvli mind, igazi lutrik, nagyon gyengék...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Laraxior
titán
Egész egyenletesen tudja tartani a tempomat a sebességet. 60ra lőttem be reggel
(#34883) [rvilike]: Régebben én is használtam, de néha elkalauzolt eléggé messze a célponttól, azóta a gyárit használom, a googlenavit, tökéletesen meg vagyok elégedve vele
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Integra
titán
juj..
próbáltam természetesen azt is.az az ijesztő, hogy az igo mennyire elment a többitől, pedig ez is olyan hajmeresztő dolgokat tud néha.. és mégis, még mindig toronymagasan a legjobb.
komolyan, lassan azt várom, hogy a google végre elkészíti a saját teljesen offline és valós navigációs alkalmazását a maps-re építve.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
_NCT
őstag
válasz zolikaDB #34890 üzenetére
Erre gondoltam, de most ahogy nézem, ez nagyon gyenge, meg nem venném. Amúgy sem vagyok oda a Garmin-ért, Magyarországon nincs pontos térképük, az IGO kenterbe veri.
Akkor inkább a Wayteq 960BT HD Igaz ez térkép nélkül van, bár kb 10 perc és lehet rá térképet varázsolni...
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Motion_Blur #34894 üzenetére
Az milyen térképet használ? Én amúgy a Maps-et szoktam használni nagyon ritkán, ha navigálni kell, csak kár hogy az sebességet nem mutat, vagy legalábbis én nem találom.
-
Psychonaut
veterán
Mindenkinek, aki kamerán gondolkodik: itt nagyon hasznos infókat lehet találni, van fórum is. Rendelni eBayről érdemes természetesen, de itthon is kapható pár modell.
Aki meg úgy gondolja, hogy Oroszországban semmivel sem durvább vezetni, mint itthon, annak javaslom, menjen el, és átgondolja utána. Veszélyesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest