Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoo_07
aktív tag
válasz palfitom #168000 üzenetére
Köszi a javaslatot! Akkor még húzom egy darabig a 8400-al lehet ebben az esetben .
VGA árak annyira hektikusak most, hogy nem tudom melyik lesz a befutó, meglátjuk hova esik még ha esik, esetleg nem-e lesz valami megérős bundle csomag. Viszont nagyon zöld vagyok AMD vonalon nem mozognék. -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, arra keresem a választ, hogy van-e értelme most váltani, lehet-e bottleneck az alaplap, proci és memóra az új videókártyához. És ha igen, mire érdemes, bár erre is van elképzelés. Infók:
1. Mire fogod használni a gépet? Játék, multiplayer
Filmek nézése, Plex - 4k tv-hez stream szerver, Single Player játékok, böngészés.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Fractal Design Meshify C
1 db Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3, 2db WD 3TB Purple
Arctic P12 PWM (Black/Transparent), 2db Arctic P14 PWM PST
Arctic Freezer 34 eSports Grey
RTX 3050 vagy RTX 3060 ti jön, még nincs eldöntve, az is lehet először egyik, majd kis idővel másik
Seaconic Focus GX-650 lesz – szinte biztos, tápos topikban ajánlották16GB 3200MHz DDR4 RAM Crucial Ballistix Sport LT CL16 (2x8GB) – Kérdéses marad-e
MSI Z370 A-PRO – Kérdéses marad-e
Intel i5 8400 – Kérdéses marad-e3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
És itt a kérdés, hogy Alaplap, Processzor, Memória 3-as mennyire lesz jó még egy RTX 3060 szintnél. Nem lesz-e bottlenek? Érdemes-e most fentebb lépni a 3 éves configról?
i5 11400-asat néztem, 20% a mostanihoz képest, de árban kb 15-20k kellene ráfizetnem ami 50% árban. Alaplapot és memóriát nem is néztem még.
4. Mennyi a kereted rá?
Inkább az a fontos, hogy jól viszonyuljon egy RTX 3060-hoz ne legyen bottleneck.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
LG 29WN600 UltraWide 2560 × 1080, DP 1.4, 75 hz, G-sync kompatibilis, de Freesync
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Ha van normális fényvezérlés az alaplapon az nem gond. Ezt eddig nélkülöztem, de most már érdekelne.
Z-s alaplapnál maradnék a továbbiakban is.
Intel lenne a preferált processzor, 11400 pariban van az AMD megfelelőjével ahogy néztem, árban is rendben van
RTX-ekből milyen márka javasolt? Illetve 3 vagy 2 ventilátorosok ajánlottak? Szeretném, ha továbbra is halk de jó levegőáramlású lenne a rendszer és nem lenne kis tornádó ha elindul valami combosabb játék.
Húzni nem fogok semmit, a stabil működés a fontos számomra, jó hűtéssel megfelől ár érték aránnyal.Köszi a segítséget előre is! Remélem nem túl problémás a fenti.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok!
Remélem ebben a topikban valaki tud segíteni. Monitor állványt keresek ami stabilan megtart egy 29"-os UW minitort. Sajnos ilyen téren semmilyen tapasztalatom nincs és fórumokon sem beszéd téma.
Rögzítése: 100 x 100 (VESA compatible)
Előre is köszi!
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok. Az egyik barátom 110k-ból akar gépet összerakni monitor nélkül. Erre engem kért fel de már vagy 5 éve nem vagyok benne a gép építésben ezért inkább hozzátok fordulok.
A gépet leginkább film nézésére és játékra akarja használni, máramennyire tudja 110k-ból.
Monitor viszont van, ami fullHD-s.Szóval mit tudnánk kihozni ennyiből? A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest