-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemmaradtnév
tag
tikshow: nemrég azzal fogadott, hogy összevissza állítgatott mindent a BIOSban, állítólag nem nyomott meg semmit, egyszer csak ilyen "furcsa" lett a képernyő és utána meg próbált kilépni, így nyomkodott mindent összevissza. Tanulság: Soha ne becsüld alá a képességeiket
vond: erről lemaradtam (az elmúlt 2 évben nem igen követtem az eseményeket), bocs hogy kételkedtem, így FSP lesz. Köszi az észrevételt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- Asus PN60 mini pc i3 8.gen, 8GB/240GB, Win11pro, VESA, HDMI, USB-C, RS-232
- Ryzen 7 5700X / 32GB 3600Mhz / 1TB SSD / 850W 80+ Gold / Lian Li ház / Asus TUF B550 / GPU nélkül
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest