Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vond

MODERÁTOR

válasz balpis #13222 üzenetére

Ki kezdte? Nem én... Semmi gond nem volt azzal az ajánlattal, csak ShellKretor nagyúr mostanában (is) szeret oda-oda bökdösni mindenkinek... Ráadásul általában ilyen pikírt, lekezelő stílusban... Arra bezzeg nem válaszol, amit már vagy hatszor megkérdeztem tőle a topic-ban és privátban is...

(#13221) ShellKretor: Kicsit legyél már következetes, légyszíves... Most nem azért, de Te szerinted hányszor ajánlottál csúnya szürke tápokat fekete házakba? Csak a Chieftec-re kerestem rá... Van itt minden, a Vaya-tól kezdve a Merc Alpha-n, Shinobin keresztül, a Silencio-n át egészen a 30 ezres, plexis Antec házig (pedig ebben aztán látszik a táp elég erősen)...

A két PCI-E csatlakozó meg nem tudom mióta hátrány? Írta is az ajánlatkérő, hogy kilátásban lehet CPU+VGA fejlesztés a jövőben... Ha vesz egy két PCI-E csatis VGA-t, akkor máris jól jön... Persze lehet átalakítózni MOLEX-ról, de arra még a szakik is azt mondják, hogy ha lehet, akkor inkább egyből PCI-E... Egyébként még mindig nem értem, hogy Neked miért akkora probléma ez az egy darab plusz kábel az én konfigomban...

Ha meg a 400 wattot leadó CTG500 felesleges egy ilyen konfighoz, akkor szerintem a 360 wattot leadó TT380 is az... De egyébként egyik sem az, mindkettő a legoptimálisabb 40-50-60%-os tartományban fog menni...

Egyébként azóta kiderült, hogy a tápos szakik szerint sem mindegyik TR2-es táp ajánlott, mivel lehetnek különbségek a belső származásában...

Új hozzászólás Aktív témák