- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerkard
csendes tag
válasz membrandj #71807 üzenetére
Tudom, hogy a vízhűtés drága mulatság. Utánanéztem. 30 ezer forint. lehet, hogy a hangja nem jobb, de minden kopik. De profi vízhűtést veszek, zárt rendszerűt, nem moddóltat. Ha szakember is kel a hűtő szereléséhez, egyszer ellesem a trükköt, aztán csinálom magam.
De jó tudni, hogy a 2.0 és 3.0 slotok között nincs különbség. Akkor nem is értem minek van ez a kettő.
A laikusok megtévesztésére?
Azért veszek 8 magos gépet, mert a játékok is egyre több magot követelnek és mire eljutnak a 8 magig én már készen fogom őket várni. A Watch Dogs már alapból elvárna 8 magot, legalábbis ezt olvastam, mégis az Intelt javasolták ott meg 6 mag a max, szóval nem igazán értettem.
Na sebaj. Most kell jó gépet vennem, mert utána sokáig nem lesz rá lehetőségem. És ez minimum 10 év ha nem több. Ezért gondolkodok nagyban, jó teljesítményben. Hiába fejlődik a technika. Ez törvényszerű, de a fejlesztőknek muszáj a játékosok igényeihez és pénztárcáikhoz írni a játékokat. Ezért veszek olyan gépet ami jól bírja. Ez a mostani gépem is. 7800GTX kari van benne, de az Assassin Creed 1, 2, BH, Rev-et elvitte butított graffal. Két magos gép két 2 GB RAM-mal. Szóval nem a legjobb már. Középkategóriás gépnek nem rossz, de ebbe én már nem szeretnék pénzt ölni. Ezért veszek inkább újat. Egy mait, ami bírni fogja 10 évig mint ez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest