- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerkard
csendes tag
válasz
membrandj #71807 üzenetére
Tudom, hogy a vízhűtés drága mulatság. Utánanéztem. 30 ezer forint. lehet, hogy a hangja nem jobb, de minden kopik. De profi vízhűtést veszek, zárt rendszerűt, nem moddóltat. Ha szakember is kel a hűtő szereléséhez, egyszer ellesem a trükköt, aztán csinálom magam.
De jó tudni, hogy a 2.0 és 3.0 slotok között nincs különbség. Akkor nem is értem minek van ez a kettő.
A laikusok megtévesztésére?
Azért veszek 8 magos gépet, mert a játékok is egyre több magot követelnek és mire eljutnak a 8 magig én már készen fogom őket várni.A Watch Dogs már alapból elvárna 8 magot, legalábbis ezt olvastam, mégis az Intelt javasolták ott meg 6 mag a max, szóval nem igazán értettem.
Na sebaj. Most kell jó gépet vennem, mert utána sokáig nem lesz rá lehetőségem. És ez minimum 10 év ha nem több. Ezért gondolkodok nagyban, jó teljesítményben. Hiába fejlődik a technika. Ez törvényszerű, de a fejlesztőknek muszáj a játékosok igényeihez és pénztárcáikhoz írni a játékokat. Ezért veszek olyan gépet ami jól bírja. Ez a mostani gépem is. 7800GTX kari van benne, de az Assassin Creed 1, 2, BH, Rev-et elvitte butított graffal. Két magos gép két 2 GB RAM-mal. Szóval nem a legjobb már. Középkategóriás gépnek nem rossz, de ebbe én már nem szeretnék pénzt ölni. Ezért veszek inkább újat. Egy mait, ami bírni fogja 10 évig mint ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged