Új hozzászólás Aktív témák

• lezerkard

csendes tag

válasz membrandj #71807 üzenetére

Tudom, hogy a vízhűtés drága mulatság. Utánanéztem. 30 ezer forint. lehet, hogy a hangja nem jobb, de minden kopik. De profi vízhűtést veszek, zárt rendszerűt, nem moddóltat. Ha szakember is kel a hűtő szereléséhez, egyszer ellesem a trükköt, aztán csinálom magam.

De jó tudni, hogy a 2.0 és 3.0 slotok között nincs különbség. Akkor nem is értem minek van ez a kettő.
    A laikusok megtévesztésére?
    Azért veszek 8 magos gépet, mert a játékok is egyre több magot követelnek és mire eljutnak a 8 magig én már készen fogom őket várni. :) A Watch Dogs már alapból elvárna 8 magot, legalábbis ezt olvastam, mégis az Intelt javasolták ott meg 6 mag a max, szóval nem igazán értettem.
    Na sebaj. Most kell jó gépet vennem, mert utána sokáig nem lesz rá lehetőségem. És ez minimum 10 év ha nem több. Ezért gondolkodok nagyban, jó teljesítményben. Hiába fejlődik a technika. Ez törvényszerű, de a fejlesztőknek muszáj a játékosok igényeihez és pénztárcáikhoz írni a játékokat. Ezért veszek olyan gépet ami jól bírja. Ez a mostani gépem is. 7800GTX kari van benne, de az Assassin Creed 1, 2, BH, Rev-et elvitte butított graffal. Két magos gép két 2 GB RAM-mal. Szóval nem a legjobb már. Középkategóriás gépnek nem rossz, de ebbe én már nem szeretnék pénzt ölni. Ezért veszek inkább újat. Egy mait, ami bírni fogja 10 évig mint ez.

Új hozzászólás Aktív témák