- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReKzZz
tag
Sziasztok!
Régen volt egy olyan topic, hogy beárazzák a gépedet. Az esetleg még létezik?
Előre is köszi! -
Shifty01
aktív tag
válasz tranceplanet #67700 üzenetére
3 monitor alól elfog fogyni a 2GB kellene oda a 4Gb változat szvsz
[link] +10k és még mindig 300 alatt vagyunk.
Sajnos az ASUS nem férne bele a 4gb-sek közül.Az SSD(840 evo) pedig TLC ami rendszermeghajtónak nem épp a legjobb választás szvsz. Inkább kellene 1 MLC kingston hyperx (21k) szintén 120gb
[ Szerkesztve ]
-
ReKzZz
tag
válasz tranceplanet #67702 üzenetére
Kösözönöm NEKTEK!
-
Shifty01
aktív tag
válasz Shifty01 #67705 üzenetére
[link]
[link]
Elnéztem mert 2ezerrel több, de még igy is 300ban benne van.
a kingston hyperx MLC és jobbak az adatai is(olv, irás) + adnak hozzá beépítőkeretet, mig a samsunghoz nem adnak csak magát a meghajtót.
Egy árba nvan a kettő akkor inkább MLC
Amit irtál konfig: 286k ehhez a 4gb maitt + 10k ssd maitt + 2k tehát 286 + 10 + 2 = 298k
A maradék 2ből pedig házhoz szállítják.Nem kötekedni akarok, csak segiteni
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz Shifty01 #67705 üzenetére
Valóban többmegjelenítősdihez kell a sok vRAM. SSD kapcsán viszont tökmindegy, hogy MLC vagy TLC, egyiket sem tudod tönkrevágni, hamarabb végzi az eletronikai hulladéktelepen minthogy tönkremenjen. Írás/olvasás sebesség kapcsán szerintem vakteszten nem vennéd észre a kettő közti különbséget. V300 széria már tényleg lassabb lehet a rossz vezérlő miatt, ott már lehet szembetűnő a dolog.
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Shifty01
aktív tag
válasz tranceplanet #67708 üzenetére
Most néztem a core 3000be nem kell a beépítő keret, de mivel egyárban vannak én a hyperx-re szavazok hisz ez nem SSDNow(v300) aminek szar a vezérlője.
Amugy vga terén én is ASUSra szavaznék, csak azzal az a baj, hogy 86e mivel ROG kiadásuk van csak 4gb-al szerelve. MSI pedig 80e ami még mindig sok.
A Giga is jó, csak hát az asus az egy asusNem tudom a core3000-be befére-e ez a hatalmas windforce hűtésű giga. Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
Bbenss
csendes tag
válasz tranceplanet #67700 üzenetére
Köszönet srácok, nagyon jó lesz, a lapon még gondolkodom.
-
tranceplanet
addikt
válasz Shifty01 #67709 üzenetére
Viszont, ha nem CUDA-zik meló alatt, hanem OpenCL, akkor jöhetnének az AMD megoldások, jó árban vannak:
-MSI R9 270X GAMING 4GB PCIE ~63K
-SAPPHIRE 11230-00-40G R9 280 3GB GDDR5 Dual-X OC Boost PCIE ~71K
-ASUS R9280-DC2T-3GD5 R9 280 3GB GDDR5 PCIE ~73K---------------------------------------------------------------------------
Nem tudom a core3000-be befére-e ez a hatalmas windforce hűtésű giga. Szerinted?Windforce tudtommal 292mm, Core3000 420mm max. VGA, szóval elvileg nincs az a VGA, ami ne férne bele
Igen tudom, a programoktól függ, hogy CUDA vagy OpenCL kell neki, ezt már neki kell eldöntenie, hogy zöld vagy piros oldal.
---------------------------------------------------------------------------
(#67710) BbenssMivel Haswell refresh procit ajánlottam, ezért néztem hozzá neked új 9-es szériás lapot. Mondjuk 8-as csipszettel sem lesz gond, mert csak BIOS frissítés kell. VGA kapcsán tényleg nézz utána, hogy CUDA vagy OpenCL kell, valamint a három monitor miatt tényleg kell a 3/4GB vRAM. VGA-s topicban is rákérdezhetsz!
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Bbenss #67710 üzenetére
Ajánlani tudom asus b85 Vanguardot(mATX) vagy b85 pro gamer-t(ATX) vagy b85 plus-t ha a giga nem szimpi.
Esetleg H97 PLUS / H87 PLUSVideoszerkesztéskor jol jöhet a CUDA. Bár ez leginkább program függő melyik tud profitálni a cuda-bol és melyik nem. Valamelyik program tud Open CL és CUDA-t is. Attól függ mit használ.
@Bbenss
Milyen programokat használsz?[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
A 270Xnél a 760 erősebb és ugyanannyiért 1Gb-vel több ram .
Ha a 280 belefér az jobb a 760nál, viszont elveszik vele együtt a CUDA és a többi Nv only cucc pl játékokban a PhyX(néhány játékban nagyon ütős szvsz) vagy más grafikai megoldások(adaptive v sync, txaa stb)
+ a 280as az éhesebb is a 760nál. 30W-al.
R9 280 (200W)
GTX 760 (170W)[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz Shifty01 #67713 üzenetére
Szerintem rosszul tudod:
Pariban:
270X=760
280X=770 (sőt 280X jobb)Így tehát a sima 280 ott van a 770 seggében. Ergo a sima 280 kártyával járna a legjobban, ha nem kell CUDA. PhysX pedig egy parasztvakítás, semmit nem ér (ja talán sebességcsökkenést, ha használod). Amúgy a tressFX-et sem nézem sokkal többe, talán egy kicsivel
Munkagépnél 30W difi, ne nevettess
Hol drágább a 270X, mint a 760? : -MSI R9 270X GAMING 4GB PCIE ~63K[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz tranceplanet #67711 üzenetére
[link]
Supports graphic card up to 270mm in length when all HDD cages are installed
Supports graphic card up to 420mm in length with upper HDD cage removedKikell szedni, hogy beférjen. Tudtam, hogy alapbol nem fér csak úgy be.
Azért mondtam, hogy jobb mivel vannak benne olyanok amik hasznosak lehetnek pl CUDA, vagy akár a többi Nv only cucc mig az amdben nincsenek. Mindemellett hasonló teljesitmény játékokban, viszont a extra dolgok megmaradnak. Ugy értettem az ő szempontjából jobb választás. Amugy meg nem sok a difi a kettő között. talán még a 1Gb vram jol jöhet a 760on. 270ből csak 3gb van ahogy linkelted.
Az a 30W évek alatt felhalmozódik
Amugy kövezz meg nekem tetszi ka PhyX[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz Shifty01 #67715 üzenetére
Na de ettől, hogy kiveszi a felsőt még marad 3 db 3,5" HDD hely
Nvidia-nál egyezzünk meg annyiban, hogy a CUDA ér valamit, a többi sallang.
Nem tudom mire gondolsz, de leírom mégegyszer:
-MSI R9 270X GAMING 4GB PCIE ~63KHa kell a cuda akkor tényleg jó lesz a : GIGABYTE GV-N760OC-4GD GTX760 4GB GDDR5 OC ~73K
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz tranceplanet #67716 üzenetére
Jolvan látszik, hogy késő van. A Sapphire és az ASUS-t néztem az Msi-t elsem olvastam.(Ezt a hármat irtad) Aztán azthittem mind a három ugyan annyi.
-
membrandj
nagyúr
válasz tranceplanet #67708 üzenetére
Ma telepítettem v300-ra win-t és semmivel nem ment lassabban fel.
Ennek az ssd " mizériának" egyedül akkor van értelme, ha ssd-ről ssd-re másolgatsz, ami az emberek 1%-át, ha érinti szerintem.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
tranceplanet
addikt
válasz membrandj #67718 üzenetére
Nagyszerű, akkor ezzel sincs baj. Elvileg biztos, ami biztos alapon nem ajánljuk már az új V300 szériát. Egy áron akkor menjen a jobb, nehogy reklamáció legyen később. TLC vs. MLC szerintem tényleg értelmetlen.
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Sharkoon Vaya helyett valami kisebb házat(mATX) tudnátok ajánlani ami hasonló minőségű és árfekvésű? Esetleg valamelyik CM? Vagy Sharkoon VS3? -
Roland78
tag
Sziasztok,
május 20-ig érvényes pcx kupon - PAPAYA0520
Aki kapja, marja
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi gépre kérnék szépen egy beárazást! Mennyiért lehetne eladni? Mostanában sajnos nem vagyok képben hardver fronton.
Alaplap: ASUS M5A78L-M LX V2
CPU: AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black
RAM: KINGMAX 8 GB DDR3 1333MHz
VGA: Gigabyte HD7970 3GB GDDR5
HDD: Sata 320GB
HDD2: WD 1TB,
Tápegység: Corsair VS 550Köszönöm szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
bluyoo
nagyúr
válasz viktorhmv #67724 üzenetére
Hi!
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás(#67726) Mahrenburg
Lassú mint a csiga ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
válasz viktorhmv #67724 üzenetére
Hello!
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
____Szerk.: Bluyoo - Kétszer ad, ki gyorsan ad...
Szerk. 2: Csak BomiBoogie nehogy meglássa, mit írtál, elvégre a csigák is emberek...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
viktorhmv
senior tag
válasz Mahrenburg #67726 üzenetére
Köszi és bocs!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
tranceplanet
addikt
válasz #17954112 #67723 üzenetére
LAP: ASROCK B85M ~15K
CPU: INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX ~45K
RAM: KINGSTON 8GB HyperX FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT HX316C10FK2/8 ~20K
VGA: MSI N750Ti TF 2GD5/OC GTX750Ti 2GB GDDR5 PCIE ~40K
HDD: WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX ~12K
TAP: CORSAIR Builder Series CX430W ~13K
HAZ: COOLERMASTER NSE-200-KKN1 N200 ~12KÖ: ~157K
Egy athlon konfigot is össze lehetne dobni olcsóbban, de a közeljövőben megjelenő játékoknak kelleni fog az i5.
AM3+ alapon:
LAP: GIGABYTE GA-970A-UD3P ~23K (ebben az esetben a CM-N300 ATX ház kell a laphoz!)
CPU: AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition ~26K (lement az ára)
-Többi ugyanaz.
Ö: ~146K[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz tranceplanet #67728 üzenetére
azt azé ird le neki hogy az amnd-hez vegyen egy procihűtöt is mer a gyári qrva hangos....
-
lemusz
addikt
Ismerősnek kellene 80-90K összegben FPS játékokra (főleg CS:GO) gép. Mindenképpen 100K alatt szeretné, "inkább húzzon a 80 felé, mint 90 fölé" ahogy ő mondta. Monitora, winchestere, dvd meghajtója és külső perifériái vannak. Gépházát viszont nem tartaná meg, mert régi, csúnya. SSD-re rendszernek azt mondta "mindegy". Bajban vagyok, mert ajánlanék neki valami hasonlót, mint ami nekem van, de akkor még maradna is az összegből, viszont ha meg jobb, pl.: i5-ös szettben gondolkodom, akkor lehet arra már ez nem lesz elég.
ui.: tuningolni nem hiszem hogy fog. 120Hz-es monitora van, 1280x960ban használja játék alatt.
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz juve600 #67729 üzenetére
Nem kell oda procihűtő! Használja a gyárit, terheletlenül elviselhető a hangja, játék alatt úgyis szólnak a hangfalak vagy a füles. Ha nem bírja elviselni semmiképpen a hangját terhelve, akkor majd beruház egy procihűtőbe. FX prociknál ki kell lőni a Turbo core funkciót, mert sok feszt ad a procinak feleslegesen. Ezután a feszt is lejjebb lehet vinni, amíg még stabil a proci.
-
tranceplanet
addikt
válasz lemusz #67730 üzenetére
LAP: ASROCK B85M ~15K
CPU: INTEL Pentium G3420 3.20GHz 1150 BOX ~16K
RAM: KINGSTON 4GB ValueRAM DDR3 1600MHz CL11 KVR16N11S8/4 ~10K
VGA: GIGABYTE GV-R726XOC-1GD R7 260X 1GB GDDR5 PCIE ~29K vagy
GIGABYTE GV-N750OC-1GI GTX750 1GB GDDR5 OC PCIE ~30K (picit gyengébb az AMD-nél)
HDD: van -Csak SATA csatis fog menni!!! ~0K
TAP: FSP FSP400 60APN 85 ~10K
HAZ: SHARKOON Vaya ~8KÖ: ~88K SSD és i5 ekkora keretből abszolút felejtős!
[ Szerkesztve ]
-
ClintEastwoo
tag
válasz membrandj #67697 üzenetére
Természetesen nem full zajtalan mindenpasszív rendszert képzeltem el, csak ha valamiről tudod hogy van hangja, akkor azt inkább ne rakjuk bele. Az hogy halk legyen fontosabb mint hogy ugyanazért a pénzért valami 3%-al gyorsabb legyen. De lényegében ez csak a videókártyára (lehet nem lesz benne egyelőre) és a procihűtőre vonatkozik + táp.
Egyébként nagyon szépen köszönöm a listát, annyi hogy az ati pártságomat nem vetted figyelembe, és az asrocktól is húzom a hátam kicsit ( régi beidegződés, mikor még low-end gyártó volt, tudom hogy már más tészta). Hozzá nem értő emberként kérdezem még, hogy az 500W-os táp elég lesz-e, a 6 éves konfigomban van akkora. Még azt szeretném kérdezni, hogy egy 70-80ezres procinak nem-e gázos egy 20ezres alaplap. Túl nagy igényeim nincsenek, legyen rajta sata3 szarásig, meg hdmi vagy display a vidikari hiánya miatt.
Háznak Sharkoon Rex8 és Thermaltake Urban S41 között filózok, főleg az ár miatt. Ezekbe beleférne egy jobb procihűtő (Scythe Mugen-t ajánlanátok?) és egy nagy erős vga a későbbiekben ?
Bocsánat ha kötekedősre sikeredett, csak inkább kérdezek, mint hogy valami ne legyen jó később.
Egyébként nagyra értékelem a munkádat, senki nem fizet neked hogy naponta 10 embernek konfigokat pakolj össze, szóval köszönöm.Tudnál nekem írni egy listát msi vagy asus lappal, későbbiekben msi vagy asus vga-val?
Ha még van időd rám, akkor szívesen várom a javaslataidat.
-
lived1986
csendes tag
Kb. 1 hónapon belül gépet szeretnék venni.
Vannak már konkrét elképzeléseim csak két dolog van amiben még vacilálok.
Egyik a Processzor a másik a Videókártya.Processzorból amit kinéztem az egy i7 4770K.
Bejött a képbe viszont a i7 3930K.A videókártyából amit kinéztem az a GTX 780-as ill. a GTX 690-es.
Tisztában vagyok hogy erősebb a 3930-as és a 690-es, de erőesebbek annyira amennyivel drágábbak.
Megérik a plusz pénzt? -
3.Aragorn
addikt
válasz lived1986 #67736 üzenetére
Szvsz pénzkidobás ennyit játékos gépre költeni, akármilyen jót is akarsz, a csúcs játékos gépek megállnak ennél sokkal olcsóbban. Persze ha munka lenne a cél, akkor lehetne ezen gondolkodni...
A felesleget inkább költsd egy jobb monitorra, hangrendszerre, vagy utald át nekem. -
otto14
őstag
válasz lived1986 #67736 üzenetére
Ezesetben:
proci: I5 4670K
procihűtő: scythe ashura
lap: asus z87-k
ram: 2x4gb kingston hyperx plug n play
hdd: wd caviat black 1tb
ssd: crucial m500 128gb
ház: zalman z11 plus vagy corsair r300
táp: xfx pro 750
vga: gtx 770, gtx 780, radeon r9 280x, radeon r9 290I7 teljesen felesleges játszani.
[ Szerkesztve ]
asd
-
Loolz
újonc
Sziasztok itt a gépem:
Processzor: AMD A10-5800K
Memória: KINGSTON 8192Mb HyperX PnP DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3P1K2/8G
Videókártya: SAPPHIRE 11201-02-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION OC PCIE
Alaplap: ASROCK FM2A75 Pro4
Merevlemez: SEAGATE 1500GB Barracuda Green 5900rpm 64MB SATA3 ST1500DL003
Ház: COOLERMASTER RC-430-KWN1 Elite 430
Tápegység: CORSAIR Builder Series CX600W v2A kérdésem pedig az lenne hogy szerintetek mit kéne elsősorban fejlesztenem rajta?
-
Silgard
csendes tag
Sziasztok!
Ilyet gondoltam, szeretnék tápügyben segítséget kérni és esetleg egy-két kommentet, hogy jó-e az irány, lehetne-e jobbat hasonló költségvetésből (kb), illetve, hogy ezt meddig nem kell majd cserélnem, Crossfirex-re jó-e a lap? fhd tévéket hajtana, játék...ASUS H87-PRO - 28637.-
INTEL Core i7-4790 3.60GHz 1150 BOKSZ - 78690.-
KINGSTON 8GB DDR3 1600MHz CL11 KVR16LN11/8 - 18618.-
ASUS R9290-DC2-4GD5 R9 290 4GB GDDR5 PCIE - 115313.-
WD Black 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEX - 20777.-
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE120BW - 19787.-
Össz eddig 281822.A házon még gondolkodom, a tápba egy crossfirexet is számoljunk bele, hátha. Köszi!
-
törölt tag
válasz Silgard #67742 üzenetére
hát ha csak ennyire használnád hogy játék meg FHD film , arra elég rá egy i5 4670K és egy r9 290 és egy kisebb vagyont megspórolsz... és arra nem kell crossfire-x.. csak felesleges pénz szórás, de ha szeretnéd rajta
proci: I5 4670K
procihűtő: scythe ashura
lap: asus z87-k
ram: 2x4gb kingston hyperx plug n play
hdd: wd caviar black 1tb
ssd: samsung 840 evo
táp: xfx pro 750 vagy seasonic
vga: gtx 770, gtx 780, radeon r9 280x, radeon r9 290[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz Silgard #67742 üzenetére
Crossfire és társia nem érik meg.
dupla akkora: hő,fogyasztás,hely
Nem dupla akkora: teljesítmény.FHD TÉVÉKET? 2 db?
Az úgy már izmos.. Ha csak 1-ről van szó, akkor egy 280x, gtx 770 bőven elég.
Ház:fractal design core 3000, xigmatek midgard 2.
xfx pro 650.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz ClintEastwoo #67733 üzenetére
Ati kártya:
Programok java része az nvidiát favorizálja a cuda magok miatt. Ps,videovágásnál tuti.Lap:
Gigabyte b85m-d3h.500W-os tápot lehet kapni 5 ezerért és 50 ezerért is. CTG-500 elég lesz.
Nem gáz egyáltalán. Drágább alaplap tuning procikhoz kell, de ott a legolcsóbb jó ~ 35k+ tuning proci is drágább.
"Háznak Sharkoon Rex8 és Thermaltake Urban S41 között filózok, főleg az ár miatt. Ezekbe beleférne egy jobb procihűtő (Scythe Mugen-t ajánlanátok?) és egy nagy erős vga a későbbiekben ?"
Fogalmam sincs, nézz utána. Amibe tuti belefér, az egy cooler master n300, fractal design core 3000.De egy i7-4770-hez, amit nem lehet húzni, egy cm hyper 212 evo bőven elég.
De az előbb még azt írtad,hogy ház van.
Msi lapokat annyira nem ismerem, asus-ba meg aminek jó tápellátása van, az az asus b85 vanguard, de az önmagában ~ 25k. Természetesen ez jobb lap is. TUF szériás, keress rá google-n.
GTx 750-ből mehet az asus, msi, ott jók. ~ 30k.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
-
ClintEastwoo
tag
válasz membrandj #67745 üzenetére
Videókártya és grafikai programok tekintetében kicsit utána jártam most, és mintha azt venném ki hogy CS5 és régebbi verziójú adobe termékeknél CUDA van előnyben, viszont az új CS6 nál és tovább az AMD jobb, mert jobb OpenCL-ben.
a többi hardverre vonatkozó tanácsaidat köszönöm és elfogadom őket, e szerint cselekszem
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Ha full hd-t bír a monitorod, akkor mehet a 270x. Max nem fogja teljesen kihasználni.
i5-4440-4570
asrock b85m pro4, gigabyte b85m-d3h
ezeknek már csemege a 270x.ClintEastwoo:
Én várnék a helyedbe vagy körbekérdeznék egyéb fórumokon is. Vgas fórumon pl. Én úgy tudom,hogy a cuda-t jobban favorizálja az összes.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest