Új hozzászólás Aktív témák

• palfitom

félisten

válasz HunPhantom #136365 üzenetére

Igen, figyelembe vettem a költségkeretedet!
    Pont a VGA miatt hangsúlyoztam a FHD monitort, és leírtam, hogy ahhoz nem kell 1080 / 1080Ti + ugyanezt írta SyMbioTe kollégám is.

Tehát még egyszer:
    "Nekem kifejezetten játékra kell, ... FHD-ba játszom, multit"
    Egy FHD monitor kiszolgálására szinte teljesen elég egy 1060-6GB szintű VGA, de hogy ne legyen kompromisszum -és mert belefér a keretedbe- ezért ajánlottam 1070 / 1070Ti-t. Ezzel a VGA kérdést letudtuk, nem kell följebb menni, már csak ki kell szolgálni procival, hogy a minimum FPS-ek rendben legyenek.
    A multik proci-igényesek, 6-8-12 szálon is tudnak skálázódni, ezért kellene 6 mag, 12 szálas, erős proci: i7-8700, avagy a másik oldalról 2600 / 2600X esetleg 2700 / 2700X. Viszont egyelőre még nem tudják a játékok kihasználni a 8 mag, 16 szálat, így játéka kb. felesleges megvenni.

Az ajánlott kombó bármilyen multis játékban (FHD-ban) több minimum FPS-t és jobb játszhatóságot ad, mint amit összeállítottál (i5 + 1080Ti)!
    Nem a max. FPS adja a játékélményt! Kell egy jó átlag FPS (60 Hz-es monitor esetén >60-80), és minimalizálni kell az FPS-droppokat. Hiába lesz átlag >100 FPS-ed, ha az i5 miatt néhol beesik 30-40-50-re, akkor fogni fogod majd a fejed...

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák