Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• scream08

csendes tag

1. Mire fogod használni a gépet?
    Leginkább filmezés, játék, és 3D tervezés.

2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    -CoolerMaster Elite 370 gépház (remélhetőleg bele fog férni minden)
    -Samsung 1TB merevlemez
    -CoolerMaster Hyper TX3 procihűtő (ahogy látom ez nem jó 1151-re?)

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    -Processzor (i7-8700 vagy 8700K-ra gondoltam, 1151-300)
    -Memória (Corsair 16GB DDR4 3200 Mhz-et néztem)
    -Alaplap (B360 chipset megfelelő?)
    -250GB SSD (Samsung EVO 860 M.2-t néztem)
    -Tápegység (Mindenképpen 600W feletti az esetleges későbbi fejlesztés miatt)
    -Videókártya (Nvidia GTX1060 3GB)

4. Mennyi a kereted rá?
    Bruttó 300-350ezer körül költenék rá.

5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
    Az egyik 1920x1080 HDMI, a másik 1680x1050 DVI.

+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nincs semmiféle elkötelezettség, az aktuálisan legjobb ár/érték arányt nézem mindig.

Nagyjából leírtam, hogy milyen komponenseket nézegettem. Kérlek segítsetek, hogy megéri-e a plusz nagyjából 10 ezer forintot a K-s processzor hosszútávon. Memóriából a lényeg, hogy 16GB és minél gyorsabb legyen. Alaplap esetén melyik márkát és chipsetet érdemes venni? SSD-nél lényeg, hogy M.2 és 250GB legyen, márka mindegy számomra. Tápegység megbízható és tartós legyen.

Az utolsó a videókártya...kérdésem az, hogy megéri-e várni az új szériára és abból venni valami középkategóriát? Mennyivel fog lejjebb menni a mostani kártyák ára, ha kijön az új széria? Addig tudnám használni a processzor saját grafikus processzorát.

Előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák