Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiralyad

csendes tag

Sziasztok!
    2017 júniusában lesz a nagy esemény, hogy egy vadonat új gépet veszünk. Az előírt kérdésekre megpróbálok hiba nélkül válaszolni.
    1 A gép (nem professzionális szinten), játékra, videószerkesztésre, renderelésre, irodai alkalmazásokhoz (szövegszerkesztés, táblázatkezelés), internetre (facebook, webkamera, mikrofon) és jó minőségű videónézéshez kell.
    Nem kell hogy a legújabb játékok 100.ezres felbontásban max. felbontásban fussanak, de azért egy GTA fusson vele, ha nem is teljes felbontásban. A videószerkesztés abból áll, hogy van egy 12 éves Sony digitális kamerám és az azzal készített filmeket szerkesztem. Adtak hozzá annak idején egy Pinacle kártyát és hozzá szoftvert, de ez már az XP-n sem fut tökéletesen. (nem lehet feliratozni). Igazából ez ügyben jó lenne, ha a szerkesztés utáni tömörítés gyorsabb lenne.

2. Ha a Pinnacle kártyám helyett van másik az jó lenne, de ha nincs akkor ez az egy alkatrész amit az új gépbe be kellene tenni. Ez viszont sima PCI-os.
    Egyébként (ahogy a bevezetőben írták) kell a gépház és annak egész tartalma. 1 terás winchester kellene, nem tudom, hogy SSD kell-e. (nem tudom mi az, de biztos jó) Tehát egy új gép kellene tokkal vonóval, egérrel, billenytyűzettel (vezetékes jó)

3. Full HD-s 21-23 colos monitort szeretnénk

4. Az ára kb. 200.000 - 250.000 Ft + monitor lehet. (nem ez a mérvadó)

És még valamiben kérném segítségeteket. Olyan szakember kellene, akivel mindezt meg tudnám beszélni és esetleg olyan boltban (szervizben) dolgozik, ahol ezt meg is építenék nekem. Voltam már üzletben, de elég nehéz ezt bárkivel is megbeszélni, amikor 10-en állnak mögöttem sorban. Természetesen a kiszállást is megfizetném. Köszönettel: Király Árpád Mail: kiralyarpad53@invitel.hu

Új hozzászólás Aktív témák