- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
RufuszX #22585 üzenetére
Mintha azt írtad volna, hogy a közgazdász jön elő belőled
Nos tudom, hogy csak elméleti szinten tanulhattad...
A nagykerár így épül fel: nettó nagykerár + áfa, erre teszi a kereskedő a hasznát. A nagykernek az áfás bruttó árat fizeti ki a kereskedő, szó sincs arról, hogy azt a vevő megfizetné... Ha arra gondolsz, hogy az áfát a kereskedő majd visszaigényelheti az teljesen más. Azonban, neki előtte akkor is ki kell fizetnie a bruttó áfával növelt nagykerárat és csak utána tudja eladani. Sehol nincs olyan hogy nettó áron veszi meg a kereskedő! Soha nem is volt semmilyen kereskedelmi szinten sem!Én is befejeztem az offot, csak azért ha amit írtál pár kereskedő elolvassa, rögtön rájön, hogy sokan miért hiszik, hogy kiskernek áll a világ...Mert fogalmuk sincs, hogy hogyan működik a kereskedelem...
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest