Hirdetés

Aktív témák

• Tgdt159

tag

válasz picur220 #20871 üzenetére

Az i3mal 1 bajom van, a 2 mag...:S. Igazából van 1-2 játék ami már 2 mag 2,8 Ghz-et kér... most nem akarok úgy járni hogy ősszel vagy jövőre ha jön ki az új cod, vagy valami amivel akarok játszani, hogy 3 magot kér pl... . meg hát, ha elakarom majd adni a gépből a procit 2-3 vagy esetleg 4 év múlva, akkor 4 magosat előbb fogom tudni eladni, az én elgondolásom szerint.

A másik commentre válasz, az 5770-el kapcsolatban, hogy geforce-t ajánlották. Az indok az volt, hogy az újabb játékokat nvidia kártyák alatt fejlesztették ki, azért mondjuk egy ati kártyánál olyan dolgok jöhetnek elő, amit egy driver frissítés orvosol, majd később. Meg a Cuda magokra is azt hallottam, hogy pozitív dolgot csinál játéknál (nem tudom mit, igazából nem tudom mi a lényege :D ).

A monitort nem akarom cserélni. Eléggé rosszul jött ki a monitor vásárlás melynek következtében egy 22'os monitor helyett egy 19"os-t sikerült beszereznem. Igazából a régihez képest sokkal jobb, de azért egy picit sajnálom : /. A monitort nyáron vettem 3 év garival, nem hinném, hogy előbb kicserélném.

Aktív témák