- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman12 #7549 üzenetére
Attól függ mire akarod használni, ha Netflix és HBO go akkor nincs ilyen.
-
herdsman12
őstag
M8S (Android 4.x) helyett keresek valami megbízható Androidos boxot 4K-s TV-hez.
Chromecast, 5GHz, Gigabit, 2 USB, gondolom ezek már szokásos dolgok ezeknél. -
-
-
Imi1981
veterán
válasz
lali303 #7543 üzenetére
Tanix tx3 max-ra ami s905w kép .
Bár most vissza olvastam és nem is ezt a típust írta. Nem tudom honnan vettem ezt a tanix tx3 max-ot. Megnézem amit írt milyen.
Hát a T95 tényleg allwinner procis akkor nem mondtam semmit. De még mindig nem értem miért hittem azt, hogy tanix tx3 max van neki? Szerintem én két fórumot összekevertem. Bocsi -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Ha rám hallgatsz coreelec-et használsz rajta és ilyen gondod nem lesz, hogy akadozik! Sok előnye van például egy igazi médialejátszó lesz belőle kandenciahelyes lejátszással! Ezt a gyári androidon nem tudja sajnos (ezeken nem android tv os fut hanem sima android mint a telefonokon).
A hátránya a coreelec-nek ha kellenek neked androidos dolgok ( böngésző, Facebook stb) az coreelec-en nincs. Ha érdekel (szerintem megéri mert a gyári android ezeken egy hulladék) itt link tudsz érdeklődni. A gyári android ugyan úgy megmarad és tudod is használni ha kell mert a coreelec egy sd kártyáról fut. Coreelec-en (ami egy kodin alapuló linux rendszer) kodin van hbogo full HD , netflix (720P max) addon is meg ezer más. De a linkelt topikban majd segítenek ha érdekel. -
Imi1981
veterán
Androidon használod? Gondolom nem coreelec.
Ha mindenképpen androidon akarod használni a kodit próbáld meg a beállítások /lejátszó menüben a képfrissítés gyakoriság indításkor /leállításkor - ra állítani. Majd itt görgetsz lejjebb és a hardveres gyorsítás engedélyezése részben minden legyen bekapcsolva. Ha ezután is akadozik akkor nem miért. -
Rics84
csendes tag
A Kodi már menne viszont akadozik de durván mi lehet a gond mert nem találom egyenlőre ?
-
Imi1981
veterán
Az egy brutál jó tv box! Én is olyat akarok venni. Egy hátránya van, hogy hivatalosan nem támogatott rajta a netflix (de megoldható és működik netflix 4k) . A hbo go tutira megy rajta meg a prime videó meg a többi is. Egy erős hardverű igényesen kivitelezett (a többihez képest) tv box. Ha esetleg megveszed és használtad már irhatnál véleményt róla itt.
A másik lehetőség ha android tv rendszerű érdekel a mecool km2 link kép és ez hivatalosan támogatott netflix által is (netflix 4k) . Ez gyengébb mint a mecool km6 de erősebb mint a mi box s (a mi box s - t én nem ajánlom nekem van) és sokkal több csatlakozóval rendelkezik.
-
bertokl
tag
Ha csak a play áruház írja, hogy nem kompatibilis, attól még valószínűleg telepíthető, mondjuk innen:
https://hbo-go-hbo-holding-zrt.hu.aptoide.com/app
Viszont a felbontása valamivel rosszabb lesz, mint amit Imi javasolt Kodi->HBO GO EU kiegészítő. -
Imi1981
veterán
Sajnos ezeken a nagyon olcsó boxokon nem támogatott a hbo go, netflix, meg a többi ilyen szolgáltató. Ha csak a hbo go kell az kodiban hbo go kiegészítővel működik! Persze nem olyan a megjelenése mint az alkalmazásnak hanem fájlnézet van. Én úgy használtam, hogy mobilon beraktam kedvencek közé amit nézni akartam és így kodiban hbo go - ban könnyen megtaláltam a kedvenc mappába.
-
Rics84
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy T95 tv boxot. Minden jól működik, de a HBOGO nem :( Azt írja nem kompatibilis eszköz. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Vagy ha nem milyen box elérhető amin tuti jól működik minden (youtube, netflix,HBOgo,directone) ??
Előre is köszönöm. -
Rated921
csendes tag
Sziasztok.
MXQ Pro 4k ( 2/16gb Android 7.1 ) boxom van.
Streaming szolgáltatásokra használom/használnám.
Netflix alapból rajta volt frissíteni nem lehet de viszonylag jól működik.
Hbo go új verzió van fent, picit laggol a kép néha. Nem működik jól.
Amazon Prime viszont semennyire nem működik. Laggol. Nyelvet se lehet váltani. Teljesen kuka.
50% fölé nem is nagyon szokott menni a leterheltsége a gépnek.
Nyilván nem egy nagy szám kis box, de
Van valami megoldás,l esetleg, hogy normálisan működjenek ezek a programok? -
Sanyi.mTs
addikt
Kodin (webdav) film lejátszáshoz milyen androidos sticket tudnátok ajánlani 10-15k körül? FullHD a cél.
Xiaomi MI stick már a látókörömbe került, Amazon Fire TV 4K stickkel meg rendelkezem. -
Sanyesz.
őstag
Miután többünknek "fake" RAM-mal és LAN porttal rendelkező (2GB vs. 4GB / 100Mbit vs. 1 Gbit)) box-ot sikerült beszerezni, jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor honnan és melyik modell lehet úgy megvenni, hogy jó eséllyel azt kapjuk, ami az eredeti specifikáció.
A GeekBuying ilyen értelemben kiesett a pikszisből, mert én náluk vettem az X99 Max Plus-t. Én történetesen reklamáltam a "fake" spec miatt, rész "refund"-ot ajánlottak. Ez egy dolog, de ettől még a készülék nem 4/64GB-s
Node hol vegyek másikat? -
Imi1981
veterán
válasz
Luissimo #7514 üzenetére
Ezt nem én írtam! Én eleve nem wifivel használom mert arra egyszerűen kevés pedig speed teszt szerint gyorsabb mint az USB3-Lan átalakítóval a sebesség. Wifivel 5 GHz a nagyobb filmeknél (10-30 GB-os) már sokszor tölt, USB 3-lan átalakítóval simán viszi. De mint írtam én már új kora óta így használom.
-
Luissimo
veterán
válasz
Imi1981 #7512 üzenetére
"... Elérkeztünk az ötödik ponthoz, ami miatt végül kénytelen voltam egy év használat után lecserélni az eszközt. A wifi... Igen, a wifi. Sajnos a dobozon nincs ethernet csatlakozó, ami véleményem szerint hatalmas hiányosság. A wifi adapter számos különböző 2.4ghz -es, és 5ghz -es router esetén sem volt képes hozni azt a szintet, amire szükségem lett volna. Ha valakit érdekel, szívesen leírom a részleteket, de az hosszabb volna mint amennyit erre a hozzászólásra szántam. Dióhéjban annyit, hogy 10 - 12 mbit/s -ig nincs probléma még gyengébb hálózaton sem. A fölött viszont érdemes lehet elgondolkodni egy "usb -> ethernet" átalakító, vagy egy másik hasonló media box beszerzésén. Az én esetemben így 2021 -ben végül ez utóbbi volt a megoldás. Lecseréltem a xiaomi box -ot egy Strong SRT 202 EMATIC -ra. A két doboz között az érdemleges különbség lényegében az, hogy utóbbinak két usb portja, és egy ethernet portja is van (technikai részletekért nézzétek meg a weboldalt) így megoldja a legnagyobb problémámat a mi box s -el. Természeten más megoldás is lehetséges, számomra egy év tapasztalatai voltak ezek. Ha kérdések merülnének fel, akkor a saját egy éves tapasztalataim alapján szívesen válaszolok rájuk, ha írtok."
Nemtudom, a 100-as csatornaszám feletti 5gigás wifijelet nekem sem nagyon akarta venni a mibox, de mióta lementem 40 körüli csatornára, azóta 200 mega fölött van az up és a download is, a router egy másik szobában van a másik tv mellett.
Szoval érdemes kicsit pátyolgatni a wifijét, meghálálja. -
Imi1981
veterán
Van lehetőség kipróbálni a strong-ot? Ha igen és jónak látod 8 ezerért megéri ez nem kérdés. Nekem mi box s van de őszintén ha most vennék mást vennék. Netflix és hbo go - ra kiváló de otthoni film lejátszásra kodival (kodit szeretem a legjobban) már annyira nem jó. Persze használható meg van egy két trükk amivel használom és így el vagyok vele de ha otthoni film lejátszás a cél akkor x96 max plus-ot használom coreelec-el ami erre sokkal jobb! Netflix-re meg a mi box s jobb.
Én ezt link kép még meggondolnám mert szerintem a legjobb vétel ilyen árban csak ugye Kínából van így garancia felejtős.
-
seger
addikt
Lenne egy kérdésem.
Strong SRT 202 EMATIC 4K
Olcsón, keveset használt kb 8ezerért
Vagy
Xiaomi mi box s új 20ezerért? -
Adam115
csendes tag
Sziasztok!
Mi Tv sticken elérhető a DirectOne (volt UPC Direct) TV appja?
A honlap csak a Mi Boxot említi.
https://www.directone.hu/directnow/ -
-
Shingen
addikt
Hali!
Van egy x96 max media box 4/32GB
Droid 9 van rajta.
Meghülyült a készülék.
Nem enged a playből frissíteni egyik alkalmazást se.
Nem lehet rá új alkalmazást telepíteni 403 hibakódot ír rá.
Se új böngészőt se semmi. Nem lehet a webvibert se frissíteni.
Online semilyen filmet nem lehet elindíteni ott a play jel hiába kattintok rá nem tölt be semmit.
Volt már rendszer visszaállítás is, de ugyan az van. Nem tudom mit lett vele eddig működött.
Vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tempest Rising teszt
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest