- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED monitor topic
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
melyik az az alap box vagy esetleg stick ha van ilyen amelyik alkalmas online film nézésre. youtube, videa. hasonló. szinte másra nem is kellene . lehetőleg Mo.n belüli vásárlás.
-
mgaben
senior tag
Ez a kadenciahelyes lejátszás és pixelesedes mennyire problémás a mostani tv box-oknál? Még mindig mokolni kell vele? [link]
-
Necronom
senior tag
válasz
tamasgal #1959 üzenetére
Na errol van szo!
Koszi a videokat jo lett az ugy ahogy van es mindig mondom, hogy az X96 is jo ugy, ahogy vanKrystal_s
A bill kezelo kis app az External Keyboard Helper nevre hallgat
(barhonnan letoltheto, en meg mindig a demot hasznalom)
Rootolni nekem sem kellett, viszont a Chrome-ot csak egy kis app segitsegevel tudtam torolni
(play aruhaz: eltávolítás - elsore ezt kapod) -
tamasgal
senior tag
válasz
Krystal_s #1958 üzenetére
Nekem nem kellet rootolni, mindent tudtam törölni és áruházból letöltöttem őket újra.
Csináltam egy kis videót (illetve kettőt mert a nejem pont hívott a nagy mű elkészítése közben és megszakadt a videó felvétel de linkelem mind a kettőt), hogy látható legyen, hogy mit tud a kis gép.
Fontos: hibásan azt mondom a videó elején, hogy X96 mini de nem, ez síma X96 905X procival 2Gb ram-al és 16GB rom-al.
A két videó: első rész és a második rész
Konkrétan ez a dobozka: Katt
Ez pedig a távirányító: Katt
-
Krystal_s
addikt
válasz
Necronom #1927 üzenetére
Jó kis leírás és nekem pont aktuális.
Szeretném megkérdezni, hogy mi a neve annak a billentyűzet kezelő appnak?
A gyárilag telepített appokat Chrome, Youtube stb egyáltalán nem lehet frissíteni? Az egész rendszert rootolni kell, hogy törölni lehessen őket?
Egyik Tv boxos leírásban valaki ezt írta:
"Alapból a legtöbb box rootoltnak mondott, de annak ellenére nem ad teljes jogot, kell mégegyszer rootolni, bár a build.prop szerkesztő elboldogul az alap gyári rootolással is legtöbbször, először mindenképpen próbáljuk ki mielőtt a felesleges rootolásnak nekiállnánk!" -
Necronom
senior tag
válasz
Krystal_s #1954 üzenetére
Fentebb mar irtam egy hosszabb volument az X96-rol...
Lassan 1 eve megvan, jatszom rajta, filmezek Kodival, Youtube megy es tokeletesen teszi a dolgat, aki nem var tobbet tole, annak szerintem tokeletes
Vettem hozza egy jofej vezetek nelkul jatekvezerlot is, remekul szorakozunk rajta, szinten vezetek nelkuli eger+billenyu es egy jofele Launcer es kesz a mindenes kis gep... -
Sonja
nagyúr
Android TV box-ot vennék csak játékra (média lejátszás nem igazán érdekel). Elsőre a Venz V12 Ultra box-ot néztem ki (S912, 3GB RAM), ezt találtam idehaza a legerősebbnek.
Esetleg más van (max. 50eHUF)?
Szerk.: Elméletileg egy Yundoo Y8 erősebb lenne (RK3399, 4GB RAM), de az idehaza nem kapható (illetve EU-ban se találtam).
-
tamasgal
senior tag
válasz
Krystal_s #1950 üzenetére
Én Libreelec/KODI miatt vettem egy X96-ot (905X, 2/16GB), brahiból kipróbáltam a rajta lévő Androidot! Azt kell mondjam, hogy kifogástalan! Stabil, a sebessége is megfelelő, YouTube-ozni, RTL Most stb. teljesen kifogástalan. Kb úgy működik mint egy 2-3 éves középkategóriás teló csak nagy képpel. Filmezni nyilván Libreelec alatt lehet jól (kadencia helyes lejátszás hiánya Android alatt) de egyszerűen lehet a rendszerek között váltani, 13 ezerért egyszerűen nem létezik jobb alternatíva! Nagyon ajánlom!
-
Krystal_s
addikt
Nekem a netezés fogalmában alapból bent van az online videók, tv adások, filmek, képek nézése...
és igen böngészőből indítva is. (reklámblokkolóval)
"ahogy nézem Android TV-s ami appkínálat szempontjából köszönőviszonyban sincs az Android OS-szel"
Köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmem. Én azt hittem ezeken normális Andorid rendszer van.
Venz V12...3GB Ram....hát igen. Ez szerintem a minimum lenne a mai világban, vagy legalább 2. Mégis többségben még 1GB memóriával adják az okosítókat, had szenvedjen a felhasználó.
Sokszor olvastam, hogy hasonló tudással 10-20 ezerért vesznek emberek tv okosítót külföldről. Gondoltam egy kis felárral itthon is kapható már valami használható. -
cocka
veterán
válasz
Krystal_s #1948 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezt a netezés dolgot soha nem értettem. Ha leülsz tévé elé miért nem videokat vagy adásokat nézel? Miért jó böngészőből lejátszani egy videot? Miért jó hangyafasznyi betűket olvasgatni távolabbról?
Mi Box 3-ban felejtős az ethernet port. Plusz ahogy nézem Android TV-s ami appkínálat szempontjából köszönőviszonyban sincs az Android OS-szel.
Venz V12-t használok... soha nem volt vele gondom, mióta vettem alá hűtést azóta meg végképp nincs. De nyilván ezt itt nem fogják ajánlgatni, mert jajj drága meg jajj szar. Ha tudnád mennyiért vettem.
Ja és felmegy rá a 7.1.2 is.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
TV-t szeretnék tovább okosítani, hogy normálisan lehessen rajta netezni. (böngészni, youtube videókat nézni, online filmeket stb.)
A hazai üzletekben elég szegényes a kínálat. Tudom Ebay és hasonló helyekről kedvezőbb lenne a rendelés, de most nem tudok és nem is akarok onnan rendelni. Általában bármit rendelünk nagy eséllyel fogjuk ki a hibás termékeket.
Tudna nekem valaki tanácsod adni, hogy itthon kapható eszközök közül melyiket lenne érdemes megvenni?
Xiaomi Mi Box 3 mennyire ajánlott? ...elég jókat írtak még a Venz V10-ről, viszont abban is csak 1GB ram van.
Online üzletekben keresgélek, de alig van választék. Többségük noname gagyinak tűnik 1GB memóriával...
Válaszokat előre is köszönöm. -
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Lehet egy nagyon megoszto kerdes lesz, de megkockaztatom.
Szerintetek android tv OS vagy normal android OS?
Gondolkodom, hogy beujitok tv box teren, es ez egy sarkalatos kerdes, hogy milyen os-al keressek boxot. Par tv box amik szoba johetnek.Koszi.
-
hjamal
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni egy Boxot, de igazából teljesen a sötétben tapogatózok. Nem annyira ismerem ezt a kütyüt, mit kell nézni rajta milyen szempontok alapján kell szűrni. Csak online TV nézésre használnám igazából (liluka site, azt hiszem flasht hasznal) Wifi-n keresztül 32 colos full HD tévén. Valaki tudna segíteni esetleg konkrét terméket (vagy akár többet) javasolni? Árban igazából 15 ezer körül gondoltam.Előre is köszi!!
-
HBO GO nem boxokra lett tervezve és hivatalosan egyik sem támogatott, de szerencsére működik (általában).
Feleségem egy x96 mini 2GB-s -en (905w) használja nem mint nap.
Mostanában a régi Android 4.4.2-es Boxomon már nem megy oda nem települ a legújabb HBO GO app (korábban ment de frissítést kér ami 4.4.2-re nem megy fel) -
cocka
veterán
Aki azt várja a már boxtulajoktól, hogy egy adott boxtípus támogatja-e a HBO GO-t vagy sem, az miért nem mellékeli az HBO GO loginját is?
Szerintem nem elvárás, hogy minden boxtulajnak legyen HBO GO loginja, hogy érdemben nyilatkozni tudjon arról, hogy mennyire működik jól az app a boxával.
Nekem pl. nincs HBO GO loginom és nincs is rá szükségem, van más néznivaló boxon keresztül.
-
Nem olyan küszködős, egy gond lehet, ha elfogy a public API kulcs akkor egyedit kell kreálni 5-10 perces meló.
Ha nem kell 4K a 905-ös box nem gond, sőt, egyedül Android alatt 1GB RAM kevés kicsit, de el lehet vele boldogulni..(#1941) FuRiONight
Márkásak és támogatottak a Minix ill. Himedia termékek, de minimum 3-4X az ár
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Tv boxot szeretnèk hosszabb tàvra, fontos a tàmogatottsàg, stabilitàs, kezelhetősèg. Szóval nem egy noname kínai gyàrtó àltal kiadott boxot szeretnèk. HBO Go, MyTv, YouTube, Kodi tàmogatàs lenne a fő szempont. Később 4k HDR is lenne. Így mit ajànlotok?
-
Kar07
tag
-
-
-
Kar07
tag
Üdv!
Gyereknek vennék youtube-ra, youtube kid-re, és USB-ről mese lejátszásra (többnyire mkv) egy androidos tv boxot. Ilyen célra van ajánlott modell, elfogadható áron?
Pl. néztem X96 és W95-ből S905W-t mindkettő 2/16 gb-os. Van érdemi különbség az x96 és W95 között?
Talán olcsón tudnék szerezni használt Nexbox A95X-et, ilyet érdemes vagy kerüljem? -
válasz
Peter.Kalasz #1933 üzenetére
905w/905x-es boxokon megy - hivatalosan nem támogatott- de működik. Valószínűleg 912-sen is menni fog.
Egér kell a kezeléshez... -
Peter.Kalasz
tag
Sziasztok, segítséget kérek! Ezt a kütyüt néztem ki magamnak, kérdés, hogy az HBO GO fut-e rajta? Köszönöm a választ! H96 Pro+ H.265 4K S912 PC Tv Box Tv okosító Octa core 8 mag 3/32Gb
-
Headbang
aktív tag
válasz
Necronom #1927 üzenetére
Azt hittem a boxos torrent kliens használatot kilőttük, a sok idegesítő hiba és korlátoltsága miatt.
Ráadásul a letöltés sebessége is igen visszafogott, nekem nem ment 4-7MB/s-nél gyorsabban, bár ebben nyilván a 100as Lan se jó partner. Inkább a PC/Laptop gigabites kapcsolátát veszem igénybe, majd mehet a cucc a boxnak megosztásra.
-
sird78
újonc
Sziasztok.Még mindig nem sikerült újraraknom a box-ot. Letöltöttem a 6.0 rendszert ZIP-ként raktam fel egy 2Gb kártyára.De az elindulásnál hiába tartom nyomva a reset gombot,de nem lép be a bios menübe.Mi lehet a gond? Halott a box?Vagy valamit rosszul csinálok?
-
flash-
veterán
üdv
érdeklődnék hoegy egy egy mpeg 4 tuner nélküli lcd tvével - Samsung Le32a451- egy ilyen eszközzel lehet fogni a digitális kábeltévt, egyáltalán használható vele? (hd filmek, stb..)
[link] -
Necronom
senior tag
válasz
Thunderzolee #1926 üzenetére
Sajna az FB-n ez zart csoport azert nem lehetett megnezni...a kepeket nem volt idom beleszerkeszteni mar..
-
Necronom
senior tag
válasz
Thunderzolee #1926 üzenetére
X96 Mediabox
Sziasztok,
Néhány gondolatot leírok erről a kis boxról, hátha valakinek megkönnyíti a választást
A képen látható módon érkezik a dobozka, normál csomagolásban. A hozzávalók a távirányítóban és a HDMI kábelben ki is merülnek - igazán nem is kell hozzá semmi más. Nekem célom volt egy kis miniPC készítése, azaz legyen kinézetre, használhatóságra és működésre hasonló - természetesen az adottságához mérten - ezt ki is pipálhatom, mert az elvárásoknak tökéletesen megfelelt. Egyértelmű, hogy egy számítógépet nem fog kiváltani egy ilyen árkategóriáju eszköz, de nem is vártam el tőle.Az üzembe helyezése roppant egyszerű. HDMI összedug a TV-vel akár a kapott kábellel. Majd adunk neki áramot és igen gyorsan bootol a kis holmi. A szokásos Androidos (Google) dolgainkat elvégezzük, vagy létrehozhatunk rá új fiókot is. Ezek elkészültével megkapjuk az igazán randa kezdőképernyőt, ami nem elég, hogy csúnya, de még használhatatlan is.
Jómagam egy wireless billentyű + egér kombót használok hozzá, igy a gyári launchert el is feledtem és töltötem hozzá másikat - van bőséges választék a Play Storeban, ajánlott a Nova Launcher, Microsoft Launcer - én az utobbit hasznalom. Természetesen lehet probálni másikat is. Így kaptam egy sokkal egészségesebb, használhatóbb asztal(oka)tKis probléma volt a billentyűzet kezeléssel, mert hiába volt rádugva, a virtuális billentyűt akkor is feladta, így ez számomra zavaró volt, de egy bill. kezelő app könnyűszerrel megoldotta a problémát
Nos, innentől egyszerűen el lehet távolitani a nem kellő alkalmazásokat. Egyedül a Chromot nem, mert a kis okosok rendszeralkalmazást csinaltak belőle, de ez sem probléma, mert vagy root jogokkal egyeszerűen törölni kell - megfelelő app is van hozzá -, aztán feltenni az újat a Storeból. Így már frissül is a Chrom és be tudunk jelentkezni, hozhatjuk az imádott könyvjelzőket is. A Kodit is érdemes törölni és az újabb verziót telepíteni - frissíteni nem lehet a gyárit, ezért kell eltávolítani előbb. Tegyünk ugyanígy a Youtube appal, töltsünk le legalább egy normál verzsönt.
A box fontos momentuma a 6-os Android. Elég sokan írták, hogy az újabb droid verziókkal a Kodi nem működik helyesen, ill. a kép kockásodik, lagol stb stb. Nos ennél nem tapasztaltam effélét sőt megkockáztatom azt is, hogy kadenciahelyesen működik. Aki esetleg problémát észlel, az Kodi helyett használja SPMC-t - ugynaz mint a Kodi, csak van amikor jobban működik. Nálam a Kodi beváltSzerintem nagyok okos kis lejásztó program, mindent tud amire szükség van a filmezésben. A beállítása sem nagy ördöngösség, ki kell tapasztalni.
A sorozatokat is roppant jól kezeli, annyi, hogy nekünk azért a megfelelő könyvtárstruktúrát létre kell hozni a HDD-n, de ezt amúgy is, hiszen elvesznénk a tengerben
Így nálam ez maradt filmnézésreHozzáteszem, hogy a 2,5” HDD-ket a box teljesen hibátlanul kezeli. Akinek esetleg kevés a 2db USB az nyugodtan tehet rá egy USB HUB-ot vagy akár switchet is, fontos, hogy az eszköz aktív legyen, a passziv HUB-ok nem adnak tápellátást a HDD-nek
Torrentezésre a Flud nevü appot használom, mert neki meg lehet mondani, hogy hová töltsön és a HDD-t is hibátlanul kezeli.
Ha esetleg más forrásból kell filmet nézni (NAS, PC) azokkal is simán elboldogul. Ugyan én csak FHD filmeket nézek (ilyen a TV), ill. sorozatokat, így azok a 100M halózaton simán jönnek röccenésmenesen. A Box maga teljesen jól elbodogul a 4k-s filmekkel is, USB HDD-ről kiválóan játszik tuképp mindent. Nem találtam olyan filmet (tesztben sem) amivel gondja lett volna. Ha PC-ről kell filmezni akkor azt DLNA-val teszem - nem file megosztással.
A mediabox teljesen jól kezelgeti a Miracastot is, bár igy csak akkor van jelentősége, ha a családnak akarod megmutatni a telefonos tartalmakat a TV-n, azaz a telefon vagy tablet saját belső tartalmat akarod kivetíteni. Fontos, hogy a Miracast csak Wifin működik! Mindenre másra ott van maga a box. A képernyő tükrözés funkció használhatatlan a nagy lag miatt, de ez szerintem másutt sem tökéletesEzeket kapcsoljuk be, ha kivetítésre és DLNA-ra hasznájuk a boxot. Mindent tegyünk autostartra, majd indítsuk újra. Így, ha bármi jel érkezik akkor a box át tud kapcsolni anélkül, hogy a Miracast appot külön el kell indítsuk
Nálam fontos tényéző volt, hogy játékokat is futtathassak raja. Egyértelműen a touch screen alkalmazások nem mennek, de nagyon sok játék kiválóan müködik egérrel. Most szerzek be hozzá egy gamepadot is, talan célszerűbb lesz azzal játszani
TV-s alkalmazások:Mivel nekem csak Digi előfizetésem van, így a Digi Online megy nálam. Nincs vele gond, sem az appal, sem a boxxal magával.
Aki esetleg NETFLIX-re vágyik, ott sem fog tapasztalni problémát. Más online TV alkamazással nem próbáltam, így azokról sajna nem tudok írniÖsszefoglalva ez a kis dobozka nekem teljesen bevált. az Igényeket kielégíti. Nem egy erőgép, de a 2Gb memória már nagyon jó Androidos környezetben - kevesebb nem biztos, hogy elég. Ha esetleg kévés a maradék kb 12Gb tárhely, akkor megfelelő sebességű memo kártyával bővíthetünk. Érdemes belső tárhelynek konfigolni, mert akkor az appok teljes egésze rajta lehet, nemcsak bizonyos részei telepednek rá. Max 64Gb-os kártyát tehetünk bele, de szerintem több mint elég. Érdekesség ezügyben, hogy egy 500Gb-os USB HDD-t is be lehet konfigolni belső tárhelynek!
Dehát sok értelme nincsen.
Ár/értékaránya elfogadható $40-70 mozog általánosságban. Aki nagyon olcsó boxot keres, akkor ebben nem találja meg a választottját, akik pedig nevesebbet, az sem, mert ez a box sosem fog semmilyen frissítést kapni, nincsen mögötte semmilyen támogatás. Aki viszont használja arra, amire való annak örömet fog okozni. Jómagam webezek rajta, alig lassúbb mint egy mai középkategóriás PC, teljesen vállalható sebességű. Néha World, Excel fut ha nincs kedvem bekapcsolni a számgépet - ezt a doksit is a boxról íromEzek mellett Skype megy, játékok és egyéb alkalmazások. Természetesen nem vált ki egy mai asztali gépet vagy a notebookot!
Köszönöm a figyelmetek, ha bármi kérdés van, írjatok bátran!Üdv: Necro
-
-
Necronom
senior tag
-
válasz
balagedebr #1922 üzenetére
Nincs optikai bemenete a hangprojektornak? Jobb lenne a boxot azzal összekötni a projektorral, HDMIn megg menne a kép.
Amlogic 905x (esetleg 905w vagy 912-es box ) jó választás lehet. Azzal foglalkozó topik összefoglalót olvasd el. -
balagedebr
tag
Sziasztok!
Van egy LG TV-m és hozzá egy LG hangprojektor ARC hdmi-n keresztül összekötve.
DLNA-n keresztüli film nézés még úgy ahogy elmegy (NAS-ról megy a DLNA megosztás), viszi a nagy részét a tartalmaknak, csak a nagy méretű ~25GB pl. AVC filmeken akad fenn a szeme sokszor.
De ami a nagyobb baj, hogy nagyon buta az smart része, böngészni kb. esélytelen, mert akadnak rajta az oldalak és a youtbute is elég lassú.Gondoltam, hogy akkor felokosítom egy box-al. De olyan nagy a választék, hogy elvesztem benne.
Mit ajánlotok? Amire kell az kb. a következő:
- DLNA filmnézés
- netezés + weboldalakon lévő videók gond nélküli lejátszása (gondolom ezek flash vagy egyéb ilyen videók)
- m4sport online nézés (Formula1 miatt)
- youtube
- külföldi rendelés nem akadályMásik kérdés, hogy össze tudom úgy kötni őket remélem, hogy a hang a hangprojektoron jöjjön ki ugye? (box hdmi out-ot a tv hdmi in-jére, tv hdmi ARC a hangprojektor hdmi ARc-jára). Azért kérdezem, mert ha a PC van így rákötve a tv hdmi in-jére, akkor nem jön ki tv és hangprojektoron se hang (bár ez lehet más probléma is gondolom).
Köszi előre is a segítséget!
-
Üdv!
Adott egy LG TV, amin ninden fut, kivéve ezt:
https://hu.eurosportplayer.com/scheduleEzért keresek egy Androidos TV boxot. Csakhogy nem ismerem ezeket a cuccokat, és első hsz sincs a topiknak, szóval mit kellene venni?
-
válasz
Hexetra #1914 üzenetére
Ez üres domain, nem?
domainadminisztracio.hu/domain-regisztracio/liluka-site.hu?referer=d-f.huSzóval nem ismertem az oldalt, de már megszűnt.
-
Headbang
aktív tag
sziasztok
Olyan lég egérre lenne szükségem, (2.4Ghz) amivel lehet a box alap funkcióit kezelni(ki-be kapcs., nyilak, home, vissza, ok), és van rajta tanítható infravörös távirányító funkció is.
Legalább 4-5db tanítható gombbal. 🤔
Köszi! -
cocka
veterán
válasz
Laca0591 #1916 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy az olcsóbb boxok között létezik ilyen, de az tuti, hogy HDMI splittert mindmáig árulnak. Szóval szerezz be egy splittert, én is ezt tettem. Így egy tévére mehet a UPC médiaboxa meg az androidos boxom is. Gombbal választható ki, hogy mikor melyiket akarom nézni.
-
Laca0591
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne LG 42 PC 1 RR Tv-hez olyan tv box-ra amelyiken van HDMI bemenet és legalább 2 HDMI kimenet, valamint USB lehetőség. A TV-n csak szervíz USB és egy HDMI van. Alapból UPC Set top box lenne a bemeneti csatlakozón, egyik kimenetre alapban a TV kerülne. Ha lehet Magyarországon elérhetőt javasoljatok. Ár jelenleg nem mérvadó. Előre is köszönöm !
-
Hexetra
tag
Sziasztok !
Először elnézést a hatalmas OFFért de elég nagy "szoáréba" kerültem
Külföldön élek és hát elég nagy hatalom az ha az ember tud magyar televíziós adókat nézni.
Liluka-site oldalhoz aki esetleg ismeri használja, szeretnék meghívót kérni. Persze nem ingyen, fogalmam sincs milyen "árakon" mozognak az ilyesmi dolgok, de úgy gondolom, hogy megtudunk egyezni azzal aki esetleg segítene benne!
De ha esetleg itt nem is, de tudtok bárkit aki tudna segíteni akár más fórumon, topicba , vagy személyt! Azért is hálás lennék!
Még egyszer bocsánat az OFFért!
Előre is köszönöm
üdv, Alex
-
sird78
újonc
Sziasztok.
Segítségeteket kérem.Magyar fórumon nem találtam kézen fogható megoldást.
Adott egy tx2-r2 tv box. Lefeküdt az android és rajta a piros háromszög.Még a gyári rendszer van rajta 4.4.2. Mit kell csinálnom vele hogy újra működjön? A kisebbik gyerkőcnek használjuk youtube videózásra.
Újra kell raknom,vagy ráfér egy frissítés? A pontos leírást sem találtam.
Segítségetek előre is köszönöm. -
tuzesjoco
csendes tag
MECOOL M8S Pro L típusnál hogyan lehet launchert módosítani? Az android tv menüje nem tartalmaz olyan beállítást, hogy mi legyen az indító alkalmazás. A launcherben hiába állítom be, hogy ő az alapértelmezett, mert minden újraindításkor törlődik. Próbáltam a Nova-t, illetve a saját áruházából letölthetőt is.
-
cocka
veterán
válasz
tuzesjoco #1906 üzenetére
Ez az Android TV című oprendszer. A másik a sima Android OS.
Pedig előbbiről egyesek itt ódákat zengtek, hogy mennyivel jobb és hasznosabb stb.. mint a sima Android OS. Ja csak az alkalmazások túlnyomó többsége el sem indul rajta. De azért valakinek valahol valamire biztos jó az Android TV is.
-
tuzesjoco
csendes tag
Mecool tulajdonosoktól kérdezem. Tegnap kaptam kézhez a készüléket. Elég friss márciusi frissítéssel. A Play áruházzal nem boldogulok. Nekem ez az áruház típus jelenik meg (csatolt kép), viszont a készülékről készült videókon mindenhol a hagyományos telefonokon is található áruház jelenik meg. Sajnos ez erősen butított, kevés programmal és alkalmazással.
Mi a módja módosításnak, ha át szeretnék térni a hagyományosra?
-
-
-
Köszi a választ.
Közben eszembe jutott, hogy van egy RPi 3 a fiókban, azzal kipróbáltam a libreelec + HBO Go párost és teljesen használhatónak tűnik, úgyhogy csak kéne venni anyuéknak egy androidos boxot erre a célra. Melyiket ajánlanád $30 körül? Elég nagy a választék. Érdemes S905X-et nézni, vagy jó erre az S905W is? Ez pl. jó lenne? [link] Ráadásul 2 GB-os.
Köszi...
-
peestike
senior tag
Visszaolvastam, de elvesztem az infók között...
Legyetek kedvesek ajánlani valamit!
Full hd tv-hez szeretnék tv boxot, semmi egyéb felhasználás, esetleg youtube. Az új kódolásokkal a tv már nem boldogul, sokszor nincs hang, menet közben kimerevedik a kép... Feliratos film, sorozat megy leginkább, ritkán a gyerkőc nézi a youtube-ot a tv-n. Ezt szeretném kiváltani, mert a konvertálástól már kivagyok kb...
Köszönöm szépen előre is!
Külföldi rendelés játszik, eu raktár előnyben az áfa miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eladó ASUS ROG MAXIMUS IX APEX + i5 6500 CPU
- TÉNYLEG MINI JÁTÉKOS! I7-4790/ 16GB RAM/ 1660 SUPER/ H97/ 240GB SSD/ 500GB HDD/ 350W
- Kezdo gamer PC (Ryzen 5 3600, MSI Armor RX 580 8GB OC, 32GB DDR4 3600MHz CL16)
- MSI B450-A PRO MAX + Ryzen 5 3600 + Gyári hűtő + 2x8gb 3200mhz
- 2K Gamer PC i9-14900K RTX 3080 32GB DDR5 1TB NVME 2 év Garancia
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest