- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Köszönöm a javaslatokat!
<Adamsky>
Mozifilmeket, sorozatokat nem néznénk. Ettől függetlenül a Kodit már letöltöttem Linuxra, próbálok vele ismerkedni. Feltételezem, hogy itt is meg kell adni valahogy egy (vagy több) csatornalistát, vagy playlistát, hogy tallózni lehessen az adók között.
Műholdról leginkább német csatornákat szoktunk nézni (3sat, arte, ARD, mdr, Schlager Deluxe). Az NHK angol nyelvű adási is érdekesek. És időnként elkalandozok egzotikusabb országok csatornáira is.Megnéztem az ajánlott német ebay oldalt is. Nem nagyon találtam olyan IPTV-DVB-S2 kombót elfogadható árban, amilyet kb. szeretnék. Az alacsonyabb árfekvésűek (30-60 euro) régebbi modellek, gyengébb hardverekkel, kevesebb tudással.
Asszem elengedem ezt a kombó dolgot, hiszen a 15 éves Opticum HD műholdvevőm még üzemel. (Annó több mint félhavi fizuért vettem.)
Maradok az általatok ajánlott modellnél, hiszen erről van már tapasztalat.Két kérdés még ide: Ezek a mádiaboxok (pl. Leap S3) tudnak műsort rögzíteni USB-eszközökre? Illetve írták az árukeresőn, hogy ennek a modellnek nincs play/pause gombja lejátszó üzemmódban. Ez probléma lehet?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged