- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Köszönöm a javaslatokat!
<Adamsky>
Mozifilmeket, sorozatokat nem néznénk. Ettől függetlenül a Kodit már letöltöttem Linuxra, próbálok vele ismerkedni. Feltételezem, hogy itt is meg kell adni valahogy egy (vagy több) csatornalistát, vagy playlistát, hogy tallózni lehessen az adók között.
Műholdról leginkább német csatornákat szoktunk nézni (3sat, arte, ARD, mdr, Schlager Deluxe). Az NHK angol nyelvű adási is érdekesek. És időnként elkalandozok egzotikusabb országok csatornáira is.Megnéztem az ajánlott német ebay oldalt is. Nem nagyon találtam olyan IPTV-DVB-S2 kombót elfogadható árban, amilyet kb. szeretnék. Az alacsonyabb árfekvésűek (30-60 euro) régebbi modellek, gyengébb hardverekkel, kevesebb tudással.
Asszem elengedem ezt a kombó dolgot, hiszen a 15 éves Opticum HD műholdvevőm még üzemel. (Annó több mint félhavi fizuért vettem.)
Maradok az általatok ajánlott modellnél, hiszen erről van már tapasztalat.Két kérdés még ide: Ezek a mádiaboxok (pl. Leap S3) tudnak műsort rögzíteni USB-eszközökre? Illetve írták az árukeresőn, hogy ennek a modellnek nincs play/pause gombja lejátszó üzemmódban. Ez probléma lehet?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged