- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Köszönöm a javaslatokat!
<Adamsky>
Mozifilmeket, sorozatokat nem néznénk. Ettől függetlenül a Kodit már letöltöttem Linuxra, próbálok vele ismerkedni. Feltételezem, hogy itt is meg kell adni valahogy egy (vagy több) csatornalistát, vagy playlistát, hogy tallózni lehessen az adók között.
Műholdról leginkább német csatornákat szoktunk nézni (3sat, arte, ARD, mdr, Schlager Deluxe). Az NHK angol nyelvű adási is érdekesek. És időnként elkalandozok egzotikusabb országok csatornáira is.Megnéztem az ajánlott német ebay oldalt is. Nem nagyon találtam olyan IPTV-DVB-S2 kombót elfogadható árban, amilyet kb. szeretnék. Az alacsonyabb árfekvésűek (30-60 euro) régebbi modellek, gyengébb hardverekkel, kevesebb tudással.
Asszem elengedem ezt a kombó dolgot, hiszen a 15 éves Opticum HD műholdvevőm még üzemel. (Annó több mint félhavi fizuért vettem.)
Maradok az általatok ajánlott modellnél, hiszen erről van már tapasztalat.Két kérdés még ide: Ezek a mádiaboxok (pl. Leap S3) tudnak műsort rögzíteni USB-eszközökre? Illetve írták az árukeresőn, hogy ennek a modellnek nincs play/pause gombja lejátszó üzemmódban. Ez probléma lehet?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest