- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Milyen alaplapot? Amiket kinéztem:
-P5Q
-P5QCLáttam van még belőle ez meg az... miben különböznek? Igazándiból a DDR2/DDR3-as lenne jó és kezelje a Dual Core procikat!
-
nagyúr
Hmm most nézem én nem a P5Q-ra hanem a P5Q Pro-ra gondoltam
A 2 kártya CrossFire-be 16-x-os pci-on fog menni? Illetve milyen ramot ajánlotok hozzá? Olvastam vhol, hogy Kingmax HyperX... -
nagyúr
Mi a különbség a P5Q-E és a P5Q Pro között és melyik éri meg jobban? Kb ugyan az az ár!
-
nagyúr
válasz laposkutya #11023 üzenetére
Inkább maradj a DDR2-nél... Tuningolni akarsz-e? Amúgy az ASUS P5Q profi lap... Ha fontos a CF, akkor ASUS P5Q PRO...
-
nagyúr
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy ez az ASUS SABERTOOTH lap mitől jobb mint a jóval olcsóbb AsRock P67 Pro3?
-
nagyúr
-
nagyúr
Kieg: Inkább ASUS párti vok én is csak úgy látom, hogy árban a legjobb az AsRock. Ugyan ilyen felszereltséggel(apró változások, 1 sata) az ASUS 7-8k-val több.
-
nagyúr
Üdv. Szandira szeretnék váltani 775-ről, de nemtudom milyen lapot vegyek. Z68-ast néztem ki abból is az AsRock Pro3-at, de azt olvastam róla, hogy a rajta elhelyezkedő sata3 csatlakozó egy nagy kalap #&@!. Eddig ASUS lapjaim voltak azzal nem volt baj, de Z68-asból nekik kevés van és az is horribilis áron van. Segítsetek légyszi, köszi.
-
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #25084 üzenetére
Aham köszi látom már van jó driver is hozzá.
Egyébként tudom, hogy nem egy kategória, de az AsRock Z68 Pro3-hoz képest egy ASUS P67 Sabertooth-nak van vmi gyorsasági előnye is, vagy csak a hűtés, és a felár amivel több?
-
nagyúr
Üdv. Kinéztem két lapot, de nem tudok dönteni köztük. Első versenyző egy AsRock Z68 Pro3 lenne a második egy ASUS P8Z68-V. Köszi.
-
nagyúr
válasz Nojbee #25141 üzenetére
Nem, elég az 1 kártya is. ASUS párti vok inkább, és az az AsRock elég gagyi beütést kelt. Tuning csak akkor fog érdekelni, ha kevés lesz a 2500k, de H-s lapot semmiféleképp nem akarok venni. Integrált GPU meg jó, ha van olyankor mikor nincs VGA egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Üdv. Legyetek szívesek segítsetek hiperűr gyorsasággal. ASUS P8Z68-V Pro vagy ASUS SABERTOOTH P67. Köszönöm!
-
nagyúr
Üdv. A mai napon egy ASUS P8Z68-V Pro árát kaptam vissza, mert rossz volt. Namost még 1x nem akarok beleszaladni ebbe, hogy rossz ezért ASUS-t félrerakjuk. Maradt 2 lehetséges versenyző:
- GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3
- ASROCK Z68 Extreme4Melyik lenne a jobb választás és miért? Pro/kontra
Köszi
-
nagyúr
-
nagyúr
Memtest86 nem futott le. 10mp alatt elérte a 45%-ot és újraindult ahányszor próbáltam. Vmi rossz chip volt rajta vagy mit mondott a srác, nem emlékszem.
+ ami még zavaró volt: Kiírta állandóan, hogy "no hard disk drive detected", nagyon nagyon furán csipogott amikor elindult, nem a megszokott gép csipogás(de nem hibajelzés volt), plusz 1-2 apróság
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
No végre itthon, a kérdésem a régi lenne. Próbáljak be még egy ASUS P8Z68-V Pro lapot vagy inkább AsRock Z68 Extreme4? Köszi!
(voltam ma megint iPon-ban... áll a polcon még egy asus z68-as lap ugyan azzal a hibával mint az enyém)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gyerekek mi a szar van itt? Nem lehet alaplapot választani. ASUS többeknek hibás, AsRock lapokon nem megy az USB3 még most sem, Giga lapokból is rengeteg a visszajelzés, MSI-ről meg senki semmit nem tud. Akkor most, hogyan válasszunk Z68-as lapot?
-
nagyúr
Üdv. Kollégák érdemes lenne lecserélni az MSI Z68A-GD65-ös lapomat egy AsRock Z77 Extreme4-re? Jobb lenne valami azzal? Ventivezérlése milyen?
(#33767) csucsbicep: Köszi akkor olyat nem veszünk!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csucsbicep #33767 üzenetére
A föntinél amúgy ki van fúrva... Szóval oda mehet csavar, de így olyan felemás.
-
nagyúr
válasz csucsbicep #33775 üzenetére
Hát elfért volna még hogy ráhúzzanak 2cm-t, távolabb rakhatták volna a dimm-eket a cpu-tól és elférnének a hűtők is jobban.
-
nagyúr
Mit tudtok amúgy a Fatal1ty sorozatról? Kezdenek kinézetileg tetszeni azok a lapok és az áruk sem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest