Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Már jártam itt egy Ryzen 7 3700x és Sapphire PULSE RX 5700XT 8GB alá kerestünk lapot akkor az ASRock X570 PHANTOM GAMING 4 lapjánál maradtunk.
Mostanában azonban sokat lett említve az MSI B450 GAMING PRO CARBON AC lapja és hát belémbújt a kisördög.
Árban minimális a különbség,szóval az nem befolyásol.
Szerintetek van lényeges különbség a lapok között ami billenti a mérleg nyelvét? Vagy bármelyiket is választom (pl szimpátia alapján) nem nyúlok mellé?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Komplett új gép összeállítása van folyamatban. Az összetevők amikhez keresem az ideális alaplapot :
- Ryzen 7 3700x
- Sapphire PULSE RX 5700XT 8GB
- Patriot Viper 4 BLACKOUT 16GB KIT (2x8GB) 3200 Mhz CL16-18-18-36
a memória márka még nem 100% de az irány ez.
A kinézett alaplapok :
[link] , [link] , [link] , [link]
A rászánt keret is ittkörül mozog,
semmi extra bővítőhelyre nincs szükség
dvga-t használok
nem lesz tuning
új lapot szeretnék
nem számít a kinézete
nem lesz CFNem tudom a B450,X470 lapok milyen lényegi különbséggel maradnak el (ha elmaradnak egyáltalán) az X570-től . A legfontosabb szempont a stabilitás.
Köszi előre is a segítségetAz igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Az olcsó lapok közül választottam ezt és ezt . Msi lappal még nem volt dolgom,van olyan amit tudni illik róla,pl háklisak e a memóriára stb. Van e olyan különbség,indok amely billenti a mérleg nyelvét valamelyik lap felé? Nagy valószínűséggel egy G3220 proci kerül bele, 4gb ram ,egyelőre vga nélkül.
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Üdv, erre szeretnék választ kapni,keretet azért nem írtam,mert most ezt (amennyiben az a vélemény) jó árban tudnám megszerezni. Köszi.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Üdv mindenki!
Alaplap vásárláshoz kérek segítséget. Pentium G860 -2120-2130 vagy i3-2100 procik közül megy bele vmelyik, és remélem a Team group memóriával sem lesz gondja,vga majd később.Semmi extra igényem nincs a a lappal kapcsolatban a stabilitás ami számít. Erről az Asus lapról lenne szó. Ajánljátok?
-
Dan-szan
senior tag
válasz jim bcs #49916 üzenetére
Nos a fent említett Giga lap 20k körül van már amikor kapható,tehát ennyi lenne max 25k a keret. No tuning, stabil,megbízható az A85X chipset-hez ragaszkodnék,(de ne kérdezd miért) bár nem tudom milyen lényegi különbséget takar hogy 55-75-85 a chipset típusa.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv,alaplapot keresek a konfig többi része:
CPU: AMD A8 5500
Memória:Patriot 2x4GB DDR3 1866MHz PV38G186C9K
Ház:Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II fekete vagy Sharkoon vaya
Táp:Chieftec CTG-500-80P vagy Corsair 430Kaptam már ajánlatot mégpedig: Gigabyte GA-F2A85X-D3H ami tetszene is de nem lehet kapni,(vagy csak én nem találom) van hasonló :Gigabyte GA-F2A85XM-D3H mi a különbség a kettő között? És esetleg az Asus lapok közül melyiket ajánljátok?
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
Köszi atti_2010 és Fr3eWar akkor ezzel a konfiggal maradok még egy darabig és szorgalmasan gyűjtögetek.
-
Dan-szan
senior tag
Érdeklődnék mi a véleményetek a combó lapokról úgy általában vagy konkrétan. Váltani szeretnék ddr2-ről,de csak kis lépésekben tudnám,tehát egy 775-s lap kellene c2d e6550 procihoz,ez fog legtovább megmaradni 3ghz-en járatom ennyi lesz a tuning rész benne,eddig Asus lapokat találtam(most Giga p35-ds3 van),de ott van int.vga ami nekem nem kellene,egyéb extra igény nem jut eszembe de ami fontos lehet még jelezzétek,köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest