- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Mivel új termékről van szó, biztos, hogy lecsillapodik majd a topik!
- mint az korábban is volt egyes gyártó egyes monitor típusával kapcsolatban is!
Már gondolkoztam rajta, hogy nyissak Neki egy külön topikot, de szerintem ez még belefér ide a 24"-osok közé, már amiatt is, hogy még csak a teszt példányokat kaptam meg, de lehet, hogy ha a tesztek alatt jól teljesít, akkor egy hírben (vagy tesztben) meg fog jelenni, és már így lesz neki topikja!
Viszont ennyi erővel a Dell-eknek, a HP-knak is lehetett volna új topikot nyitni, ennek godolom a modik nem nagyon örülnének, ha minden monitor típusnak lenne egy-egy külön topikja! Abban viszont igazad van, hogy így átláthatóbb lenne a monitorról alkotott körkép, de mint elmítettem, adottak az alternatívák! -
old_artist
addikt
Üdv!
Egyértelműen 2494-es széria, mivel a nagyobb TN paneleseknék összeadódnak (felerősödnek) a gyermekbetegségei (homogenitás, beviláhítás, betekintési szögek), problémái! szvsz TN panelesből max.24"-osat érdemes venni!
Ennyi pénzért, amibe a 2693-as kerül, majdnem kapsz egy IPS paneles LG W2600HP-BF monitort, ami sokkalta jobb választás - sőt ég és föld lenne a különbség!
Aktív témák
- EIZO ColorEdge CS2730 3527 üzemóra
- MSI MAG 273QP OLED Monitor 240Hz
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Dell C7520QT - 75" 4K UHD Interaktiv monitor - Érintőképernyővel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

- mint az korábban is volt egyes gyártó egyes monitor típusával kapcsolatban is!