- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Mivel új termékről van szó, biztos, hogy lecsillapodik majd a topik!
- mint az korábban is volt egyes gyártó egyes monitor típusával kapcsolatban is!
Már gondolkoztam rajta, hogy nyissak Neki egy külön topikot, de szerintem ez még belefér ide a 24"-osok közé, már amiatt is, hogy még csak a teszt példányokat kaptam meg, de lehet, hogy ha a tesztek alatt jól teljesít, akkor egy hírben (vagy tesztben) meg fog jelenni, és már így lesz neki topikja!
Viszont ennyi erővel a Dell-eknek, a HP-knak is lehetett volna új topikot nyitni, ennek godolom a modik nem nagyon örülnének, ha minden monitor típusnak lenne egy-egy külön topikja! Abban viszont igazad van, hogy így átláthatóbb lenne a monitorról alkotott körkép, de mint elmítettem, adottak az alternatívák! -
old_artist
addikt
Üdv!
Egyértelműen 2494-es széria, mivel a nagyobb TN paneleseknék összeadódnak (felerősödnek) a gyermekbetegségei (homogenitás, beviláhítás, betekintési szögek), problémái! szvsz TN panelesből max.24"-osat érdemes venni!
Ennyi pénzért, amibe a 2693-as kerül, majdnem kapsz egy IPS paneles LG W2600HP-BF monitort, ami sokkalta jobb választás - sőt ég és föld lenne a különbség!
Aktív témák
- VA Paneles 27 colos FHD 165 Hz Gamer MSI Optix G27C4 Ívelt Monitor
- Philips 346B1C 34 hajlított WQHD monitor garanciával!
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840 2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest