- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Kolondrum #4037 üzenetére
Üdv!
"A LED-es csodák mennyit vernek a mai LCD-k képminőségére?" - ha nem TN paneles, akkor nagyon sokat jelentenek, nem csak képminőségben, hanem fogyasztásban is, nem is beszélve, ha IPS vagy *VA paneles monitorokba építik majd be, akkor a betekintési szöggel se lesz "gondunk" és a homogenitással sem, nem beszélve a fekete mélységéről - de ez még a jövő kérdései, bár már manapság az LCD TV-kbe előszeretettel beépítik jobb panelekkel - horror áron!
mod: de különben is, az oled majd megold mindent - vagy ki tudja!
-
dragergo2
csendes tag
-
Mappa
addikt
válasz
Kolondrum #2914 üzenetére
nem volt pixelhiba...szerencsére digitaltrend boltban vettem ...én itt vettem a komplett gépemet is ..eddig megvagyok velük elégedve gép alkatrészeket is 1-2 napon belül beszerezték,monitort is
kézben hazahozható...meglepően kicsi a doboz,megkellet néznem a márkát típust hogy tényleg az e ?!
aztán hónalj alá
...kívánom neked is ezt ...ár/érték arányban szvsz a legjobb
-
Mappa
addikt
válasz
Kolondrum #2911 üzenetére
TFT volt már a xerox is...2003 óra van TFT-m az előtt valami gaba 15"CRT volt már nem is emlékszem
Feeling: kinyitottam a dobozt "ez ku**** nagy ba***meg " első mondat ez volt
film: 720,1080 filmek rajta egyszerűen ájulás...gyengébb aviknál (700Mb-nál)azért vannak pixelnagyobodások... de távolabbról már nem zavaró
böngészés: lazán elférne két oldal egy lapon
jó pont..sok új lap elfér a fenti mezőben
negatív pont hogy vannak oldalak amikor is balra sorolja be és jobb oldalon ilyenkor egy nagy üresség van... pl.: a PH! is...ezzel nemtudom lehet-e kezdeni vele valamit..de 1-2 nap után hozzászoktam,de ha valaki ilyen jellegű problémák miatt nem vesz vagy kételkedik egy monitoron annak gratulálokjáték: írtad nem lényeg...hát lehet megváltozik a véleményed majd utána
..vannak game-k amiket nem natívban tudok futtatni gta4,crysis...teszteken írták hogy homályosodással kell ilyenkor számolni mert lejjebb kell venni úgye a felbontást ..na most ilyen nincs
max ha 10cm bambulok bele...
én 80 cm nézem...de van hogy 60belül is(este ha hazaérek és benyomom azért érzem,hogy fájdalmassabb a pislogás
de munkámból kifolyolag én ott is monitor előtt dolgozom és lehet ezért...illetve ha ilyen 4 óra maximum game azért megérzem persze..
Samsung monitoroktopic itt nézz még szét ...még pár képet is találsz róla amiket feltettem pár napja
összegezve: Én megvagyok elégedve vele maxmimálisan amire nekem kell arra bőven elég sőt!
Aktív témák
Hirdetés
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27 IPS monitor (AOC 27E2QAE, FHD, 75Hz) + ingyen dual kar!
- Samsung Odessey G6 27" OLED! 2K/360Hz/0.03ms
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest