Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Louro
őstag
kecz: lesd meg az ipon-t. Tudom pesti cég, de hátha szállítással is olcsóbban jönne ki a 2233BW ;) Egyik legolcsóbb cég a piacon szerintem és egész korrektek (szerintem). Bár a helyedben én tuti írnék nekik, (ha árban tényleg megérné), hogy bontsák fel, teszteljék le, ha lehetséges azért, hogy ha pixelhibás, akkor ne legyen belőle baj és ne kelljen utazgatni
Gondolom neked se probléma, ha nem sértetlen a csomagolás. A lényeg, hogy a tartalom meglegyen. Gondolom vezetéket úgyse nyúlnának le és gondolom monitort se cserélnék ki és hát be van csomagolva, így a posta nem tudná, hogy már fel volt egyszer bontva az original csomagolás
-
Mangerd
aktív tag
Ez azt jelenti, hogy nincs rá pixelgarancia!
Az Iso class 2 szabvány minden TFT monitorra vonatkozik, ez azt jelenti, hogy ha már 14 (3 fehér, 3 halott, 8 sub) helyen hibás pixeled van és olyan a képernyő mint egy himlős kisgyerek, akkor cserélik. (már pedig egy pixel hiba is roppant zavaró lehet) De egyes gyártók ennél is többet vállalnak, így az LG és a Samsung egyetlen apró hiba esetén is cseréli!
A "tescos" alatt azt értettem, hogy olyan mint egy tescos termék... Olcsó! De hogy olcsó legyen, ezért kispórolnak belőle mindent, mind anyagből, mind elektronikából...
De lehet, hogy kifogod a 100ból azt az egyet, amelyikkel sose lesz baj, és még kispórolni is elfelejtették belőle a cuccokatzodo: A "vsync" kikapcsolás után is max 60 fps-t fogsz látni, mert annyit tud megjeleníteni a monitor, viszont a kártya úgy már 100-200-at is kiszámol neked (csak megjelenni nem tud ennyi) bekapcsolva, pedig nem számol feleslegesen a kártya
Aktív témák
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest