Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Mangerd #7245 üzenetére
Ez így van, de van egy olyan dolog (bár nem biztos, hogy nála ez szempont), hogy a gyári Blu-ray lemezek PowerDVD-n vagy WinDVD-n való lejátszása megköveteli a HDCP-t (content protection), ami csak digitális kapcsolaton működik, különben csak kisfelbontásban megy a lejátszás. Nem hallottam még olyan hackelt verziókról, amik elmennek HDCP nélkül. Persze vannak rippelő programok, de az külön mókolás. Az MKV-hoz és társaihoz mindez nyilván nem kell.
-
harry
veterán
válasz
Mangerd #7187 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Nem mostanában tervezek vásárolni, csak úgy érdeklődtem, de rendben, akkor megjegyzem. A 72 órás pixel gari annyit jelent, hogy a vásárlástól számított 3 napon belül legalább 1 subp. hiba, ugye? A pivot azt hittem elterjedtebb, kár érte, sokat olvasgatok, akkor jól jöhet. Bár belegondolva, nem is vagyok olyan sokat otthonLehet akkor nincs is rá szükségem... No, tehát akkor 50k alatt már lehet venni, ez jó hír, majd ha aktuális lesz, kicsit jobban is szétnézek
-
.bableWes
őstag
válasz
Mangerd #7189 üzenetére
a hd2600 szétvan huzva, meg csak az cs 1.6 al jáccok töbnyire, de nem sokára elolvasom.
most fogok venni ujj vga-t egy joval erösebbet, azért is akarok monitort venni.full hd monitor kell, mert a tv-n szoktam játszani és viszi full hd ban a amivel én játszom. átlag 100fps el.
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #7141 üzenetére
Ezt nem is gondoltam volna.
Akkor hiába mutat ( tudom csak egy szoftver) a Fraps pl.: 80 fps-t az akkor is a valóságos érték nem lehet több, mint 60 fps ?
Mondjuk azt észrevettem, ha bekapcsolom a VSync opciót akkor betonstabil 60 fps értéket kapok, szebb kép melett.
Kikapcsolt állapotban hiába nagyobb az jelzett fps érték, de néha beröccen a kép.A csicsa felületű monitorok tisztítására vonatkozó kérdésemre még nem kaptam választ.
Ti mivel tartsátok karban ezt a felületet ? -
dezz
nagyúr
válasz
Mangerd #7131 üzenetére
"az emberi szem ha kiguvad se tud 10 milliónál több színt megkülönböztetni"
Ez a színárnyalatok számára valószínűleg igaz, de ha azok világossági fokozatait is hozzávesszük (amit pesze egy monitornak szintén meg kell jelenítenie), akkor már koránt sem!
Így már a 16.7 millió is kevés, hiszen jól látszanak a 256 világossági szint közötti eltérések (főleg egy jobb monitoron). 4x ennyi (1024) fokozat már jobb, ebből összesen több, mint 1 milliárd variáció jön össze! (És már vannak monitorok, amik ezt meg is tudják jeleníteni.)
Ez még nem is a csúcs, mivel a szem világossági érzékenysége még ennél is nagyobb. Léteznek már 16 bit világossági fokozatot (65536 szint) kezelő monitorok, bár még csak szürkeárnyalatosak (orvosi célra, mint pl. röntgenlelet elemzés).
-
kecz
aktív tag
válasz
Mangerd #7130 üzenetére
Akkor az a baj a hannsg-vel, hogy megbízhatatlan a garanciázása? Mert edigitalon van rá 72 óra pixelgari:
" 72 órán belül subpixel garancia, ezen túl Class-2 (5 hiba / 1millió pixel) !
A monitorok képfelülete technológiai okokból pixelhibákat tartalmazhat, amely az LCD panelgyártás velejárója. A Class-II gyártói ajánlás szerint a megengedett hiba mértéke 1 millió pixelenként 5db. A pixelhibás monitorokat a vásárlástól számított 72 órán belül a Vásárló kérésére kicseréljük, ill. boltjainkban módot biztosítunk a helyszínen eleve garantáltan hibátlan panel kiválasztására(ez azért jó, mert debreceni vagyok és nemrég nyitottak itt boltot! "
Így már nem annyira zsákbamacska szerintem. Egyébként a "tesco-s" megbízhatatlanságon kívül van egyéb baja, ami miatt nem ajánlod? Csak mert tudom, hogy nem nagy különbség van az árak között, de alaposan meg kell húzni a nadrágszíjjat:
HannsG Hi221DP 22" LCD monitor: 39.900 Ft
Samsung SyncMaster 2243SW 22" LCD monitor: 44.900 Ft
Samsung 2233BW 22" LCD monitor: 48.900 FtEgyébként mire gondoltál, amikor a tesco-sságra céloztál? Hogy vagy nem lesz vele semmi baj egész pályafutása alatt, vagy egyből gané és pixelgari nélkül b#szhatjuk, mert nem cserélik ki? Bocsi, csak ez nem igazán tiszta, hogy mire gondoltál, mert egyébként ahogy visszaolvastam a topicot vagy 4-5 oldalnyit, az általatok adott kritériumoknak ez is megfelel nagyjából.
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #7135 üzenetére
" A TFT-k többnyire 60Hz-en futnak natívon (van néhány magasabb is, főleg a 3D-s monitoroknál) Viszont ez a 60Hz "nem az a" 85Hz, mint a CRT-n! Más technológia, így nincs villogás, viszont ez azt jelenti, hogy 60fps-t tud maximum megjeleníteni... "
Ez csak akkor igaz, ha bekapcsoljuk a "Vsync" opciót.
-
fishmonger
csendes tag
válasz
Mangerd #7027 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/milyen_22_os_tft-t/hsz_6369-6369.html
"LG és Samsung bárhonnan nyugodtan vásárolható, mert gyárilag van rájuk pixelgarancia."
Tehát, ha nincs feltüntetve a boltnál, ahol vennék, akkor is van rá? És a gyári pixelgarival hova lehet vinni a monitort és mennyi időn belül?
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #7025 üzenetére
Igen tudom (így is történt), hogy a feltüntetett áron kötelessek eladni, ha tetszik hanem.
( "hiba"-ra csak azért mertem gondolni, mert az összehasonlító oldalakat nézve a legolcsobb is 6x.xxx volt (vidéken), ezért gyorsan megrendeltem tőlük )Más:
Hátha, majd valakinek segítségül szolgál:
ForteManager progit feltettem, Win 7 Rc 7100 Build-et használok és persze nem volt hajlandó működni teljes mértékben.
Csak a pont nem kellő funkcíói, mint pl.: Help, Information, Support, Chek update
Persze a kompatibilitási fülön Windows Vista Sp2-re állítva, minden ok. -
fishmonger
csendes tag
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6857 üzenetére
Ok az ár érték arány, de ennyire vagy csak én vagyok finnyás.
Igen tudom, hogy rengetedszer leírtad itt az ajánlott monitorokat csak én nem tudok dönteni. Szerintem ma ebben az árfekvésben (kb. 50 ezer környéke) nem nagyon nyúlhatók mellé. Megveszem azt örülők neki, úgysem nézem akkor már a többi monitor képességeit.
Elvárásaim a képpel szemben: színvisszaadás legfőképp és a kontrakszt
Most ilyen képeket tudok felmutatni pl. a kedvenc játékomból: Kép Kép kép
Ezek 1440x900-on , játékban kb. full graf kivéve az élsímítást, mert az csak 2x
ha valami hasonlót kapok 22"-ba, már örülök.
"Még a 16:10 és 16:9 közötti különbséget se tudják... És még ezek után te ipon tesztre támaszkodsz!?
"
Nem támaszkodom, csak kérdeztem, mert szeretnék többet megtudni az adott monitorról és nem nagyon találtam hasonló teszteket, mint az ipon-os srácokét.
(#6858) dezz
Megnézztem, persze csak az iponos tesztben, de jól nézz ki az a méretezés és még a kinézete is tetszik, ennek a monitornak.
Pláne az ára.
remélem ez is az ajánlott monitorok közt szerepel, mert eddig csak az Lg-ket nézegettem.
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6780 üzenetére
Megtaláltam a múltkori, megtévesztő monitort, de ezekszerint csak elírás. (16:10, 1920x1080)
Kicsit visszább olvastam a topikba és azt találtam, hogy akár vehetek full hd-s monitort is, ha van hozzá vga karim. Jól szűrtem ki a lényeget ?
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6731 üzenetére
Szakadjak meg, ha értem. Minnél több monitornak nézzem meg az adatlapját, annál inkább nem tudok választani.
Pl.:
Némelyik 16:9 -es (1920x1080) miért olcsobb ,mint a 16:10-es (1680x1050) úgy hogy még Dvi-d csati sincs rajta, ha van akkor még drágább ?
Ha 16:9-es veszek és nem a natív felbontáson használom, hanem mondjuk 16:10-es 1680x1050-en akkor már sokkal roszabb képminőséget kapok ? -
OddMan
őstag
-
dezz
nagyúr
válasz
Mangerd #6828 üzenetére
Az az 5ms éppen elég ahhoz, hogy kicsit elmosódottak legyenek a mozgó objektumok. (Az is látszik, hogy kicsit kevésbé, mint pl. 8ms-nél.) Pedig 5ms alatt lezajlik az előző kép eltűnése és a következő megjelenítése. 1ms esetén már talán nem lenne elmosódott.
Ott van az a jelenség is, hogy duplázott-triplázott képet látunk. De azt nem tudom, hogy ez a TFT-LCD tech. miatt van-e, tehát hogy két frissítés között is végig kint van ugyanaz a kép, vagy ez is amiatt van, mert néhány ms-ig két kép egyszerre látszik (a köv. már megjelent, de az előző még nem tűnt el).
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6813 üzenetére
Igazából a játék az elsődleges szempont, nem vagyok nagy "filmnéző ember", de zenei pl. koncert felvételek annál inkább. Utóbbiak sem hd felbontású video anyagok (nálam) így valószínű, hogy nem számítana ha nem full hd felbontású monitort veszek.
Végül is a lényeg, hogy nagyobb legyen a mostani 19"wide-tól és a már kinézett HD4850/1gb-os vga karival összeférjenek.
Esetleg vékony kávás, ami matt felületű. -
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6791 üzenetére
Értem az okfejtésed lényegét
, de...
- Monitor vásárlás csak azért történik, hogy ne legyen a családban 2 db 19" wide monitor.
( mert a barátnőm cserélné a 17" crt-t ilyenre, ehelyett én lepasszolom neki az enyémet és veszek nagyobbat )
- Gépem, jelenlegi teljesítményénél még a Hd4850 kari vásárlása esetén is kb. +70%-os növekedést kapok, ami jól hangzik.
- Plusz pénz, amit a jobb vga kártyára költenék azért, hogy pár fps-el több legyen az nekem nem ér annyit. Esetleges újabb kiadások pl.: táp csere, memória bővítés
- Most erre futja
- Mostani konfigomat sem vettem oly rég és meg vagyok elégedve a teljesítményével, pedig még húzva sincs egyik hardver sem úgyhogy be kell érjem a Hd 4850-el.Sajnos ez egy ördögi kör, sosem lesz jó és tökéletes. Minden évben több tíz vagy 100 ezreket költeni, ezért vagy azért.
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6780 üzenetére
Köszönöm ismét.
Ezekszerint csak a 16:9 -k közt kell keresgélnem, ha a full hd felbontást szeretném viszont látni. Max. néha lesz csík a kép szélein.Szerk: Ez szerintetek matt vagy fényes?
(#6783) ronaldoEzekszerint te sem szeretsz sűrűn takarítani.
Bocs ezt nem hagyhattam ki a matt felület miatt.
Én is ilyesmit keresek kb. ,mert nekem se jön be a csilli villi lak felület, de megkaptam, hogy takarítanom kéne.(#6785) arrrgggh
Pont egy cípőben járunk, ugyanaz a kártyánk, de váltanunk kell ha nagyobb monitort szeretnénk venni.
-
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6755 üzenetére
Igen később megtaláltam a LG W2261V , de az tényleg fényes.
Kersgélek, hátha találok megfelelőt.
Amúgy szoktam takarítani, de az az érzésem, hogy a lakozott csilli-villi felületű eszkőzök felületén hamarabb ill. jobban kivehető a por. Ezért talán a matt egy pár nap előnyt jelenthet. -
zodo
nagyúr
válasz
Mangerd #6751 üzenetére
Gondolhattam volna.
Nézegettem, amit valakinek ajánlottál 23": Samsung 2333SW -t.
Szép darab, ehhez hasonló mi lenne pl.: LG -ben?Már nem mintha márkafüggő lennék, de nálunk iszonyat nagy por van ( 2x3 sáv + villamos, mindez 50 méterre a háztól ) és hát a samsung fényes kávája csúnyán nézne ki pár nap alatt.
Végül is lehet bármilyen típus, de mat felületű kávával.
Sajna még ilyen apróságokra is kell figyelni vásárlás előtt, pedig tetszik a sumsung féle kialakítás is, bár a vékony kávás a legtutibb, részemről. -
penene
őstag
válasz
Mangerd #6711 üzenetére
Jah, a 4870-et néztem ki vidkarinak, hogy meghajtsa a 24-es moncsit. Annyira durva játékokat nem nyomok, így elegendő lesz.
Ha 22-es moncsit veszek, még ráérek gondolkodni, de elsődlges prioritás most a 24-es.
Ha nem jön össze, akkor veszem a Dellt.Bármilyet veszek, a 4870 jön vele.
-
-
fdisk
őstag
válasz
Mangerd #6648 üzenetére
No ez korrekt válasz volt.
Viszont hosszabb távra tervezek monitort.venni.(min. 3-5 évre)
Remélem ennyit kibírnak a mostani tft -k.(a mostani crt-m is 4 éves)
És mint írtam fentebb,ha baráti árban lesznek majd a 58xx szériák,akkor váltok.
Bízom benne,h azoknál már többször tudom használni natívban mint nem.Viszont érdekelne,h fogyasztásban egy 22-es lcd(ami kb 40W-ot fogyaszt) többet v kevesebbet fogyaszt mint a mostani crt-m.(17" samu 796mb)
mod.:visszábi hsz-ben láttam két helyen linket,ahol pixelgaris benq 2200hd forgalmaznak.Mivel elég korrekt árban vannak lehet olyat kellene vennem.
Véleményed szerint van olyan jó mint"márkásabb",ismertebb társai(samu,lg...)ebben az árfekvésben? -
fdisk
őstag
válasz
Mangerd #6634 üzenetére
Én zömmel játékra fogom használni.
Ha a játékoknál nem annyira észrevehető ez a homályosodás akkr mindegy melyik moncsit választom.
Viszont miért jobb a 16:10 a játékra mint a 16:9-es?CsigaGyilkos :én is a LG mellet fogok voksolni.Pontosan amiért Te is.És nem utolsó sorban az LG-n van hdmi port is.,míg a samun nincs.
-
válasz
Mangerd #6634 üzenetére
Miközben írtam a hsz-t, megelőztél
. ,,Minden TFT monitornak "erős homályosodás"-a van, ha lentebb veszed a felbontást, mint a natív." Na igen de ennél: W2261VP-PF azt írták, hogy ez telejesen ki van küszöbölve.
,,Egyszerű a megoldás: ha főleg játszani akarsz, akkor (pl Samsung 2233BW vagy LG W2284F)" Szóval akkor a kisebb felbontású LG is jó alternatíva. A 176/176 látószög számít valamit még?
-
-
snc
csendes tag
válasz
Mangerd #6515 üzenetére
Erosen jatekfuggo a dolog. Altalaban mindig igy van. Van aki kevesbe hardverigenyes jatekokkal is el tudja tolteni az idejet (es itt ne korlatozodjunk mar le passzianszra ha nem sertelek meg...), nem mindenki crysis-ozik. Engem peldaul meg lehet kovezni de egy 1950pro-val jatszottam fullhd felbontasban es lass csodat, nem szaggatott. (nem crysis, ami mellesleg akarmin futtatod 30fps fole az istennek nem megy...)
Sajnos a fejlesztok nem foglalkoznak azzal hogy beoptimalizaljak a szoftvert, mert a jonep ugyis megveszi a meregdraga hardvert, hogy elfusson.
Persze ha valaki a legujabb jatekok kozul mindet fullhd-ben max beallitasokkal akarja jatszani annak zsebbe kell nyulni, ezzel nem lehet vitatkozni.
ez mar elegge offtopik, sry...
-
djsysa
csendes tag
válasz
Mangerd #6478 üzenetére
"Viszont kisebb felbontáson homályos (1280 és egyéb nem 16:9 arányú felbontásoknál pedig még torz is) lesz a kép, amin az élsimítás sem segít(het)"
Hacsak be nem kapcsolod a képarány megtartását, mert akkor teljesen jó a képe. Torzulás csak akkor fordul elő, ha a kép oldalainak aránya egymáshoz viszonyítva más, mint a natív felbontásé. Az interpoláció amúgy teljesen jó a mai monitoroknál az ugyanolyan képarányok esetében
"Nem tudom milyen kártyád van, de ekkora felbontáshoz kell egy erős kártya (min. 4870) és mindenképpen megéri inkább AA és bizonyos extra beállítások levétele/kikapcsolása mellett natívon használni, mint kisebb felbontáson fullban! Sokkal szebb képet kapsz!"
[I]Nem értem miért kellene FULL HD-ra egy 50 ezres kártyát venni??? Csak úgy tájékoztatok mindenkit, hogy 16-szoros élsimítással, és egyéb ilyen marhaságokkal játszom full hd-ban egy 3850-es kártyával... Tehát natívon nyomom, full beállításokkal, szaggatás nélkül egy 3850-essel... Csak egy kis gondolatébresztő: Szerintetek a FullHD képes X-boxban 4850-es van??? Csak mert abban is ATI kártya dolgozik, és mégis frankó, meg tetszetős, meg mindenki elégedett a képével... Nem értem ezt a hardvervásárlási kényszert, mintha minden új, csakis minden újjal lenne képes együtműködni...
A poén kedvéért kipróbáltam, hogy egy régi AGP-s Geforce 5200 FX mit csinál a full HD monitorral... Namost XP alatt semmi gond! Tolja a ful HD-t öccse! Vista alatt már kicsit lassabb. (ugye tudjuk, hogy a vista a matekolások jó részét a videókártyára bízza...)
Szal Full HD-t "télleg" minimum 50 erzes kártyával lehet használni.
[/I]Nem kell egy kisebb személyautó árát elkölteni számítógépre, hogy az ember kielégítő sebességel, szép képpel, fulHD felbontáson élvezhesse a játékok örömeit. De ha valaki költeni akar, akkor költsön! Csak ne vezessük már félre a népet, hogy a "jó", csak olyanoknak elérhető, akiknek van pénze a legdrágább hardvert megvenni, mert az nem igaz.
Szal nem kell erős kártya, 9600 GT, 3850 körüli már szaggatás nélkül dolgozik. Attól is függ, hogy mivel játszik az illető.. Pl: Crisys-hez vegyen valaki 4 darab 4870-est, hogy játszhasson 25 FPS-es, mert az a minimum, és azt alatt nem ember valaki, ha nincs ilyenje.
-
optimus44
csendes tag
válasz
Mangerd #6408 üzenetére
Üdv Mangerd!
Köszi a gyors reakciót. A linked szerint tényleg van olcsóbb 22-23" moncsi megoldás. Tényleg számít az a pár ezres is, ilyen időkben... De már nem 1x rendeltem a Bluechiptől, és eddig meg voltam elégedve. Mindenesetre a garanciafutár szolgáltatás, amit írtál pöpec dolog! A napokban eldől, melyik típust veszem meg. Még1x köszi az építő jellegű tanácsot/okat.
-
-
snc
csendes tag
válasz
Mangerd #6401 üzenetére
Koszi a valaszt, megnezem. Amugy masfele monitorokat is mondhattok ami jo. Nem feltetlenul kell hogy ugyanilyen legyen.
Meg abban kene meg segitseg hogy honnan erdemes rendelni, mert iponbol azert vettem mert van a garanciafutar szolgaltatasuk, de ezt mashol nem nagyon latom.
-
zoltannemeth
csendes tag
válasz
Mangerd #6378 üzenetére
G2220HD! (G2200HD nincs[link]) Tudom hogy szerinted ez nem jó, de nem értem miért állítod ezt!?Tökéletes tűéles kép,bevilágításmentes, a színekkel sincs semmi baj! Játék közbe is kipróbáltam, nincs töredezés, míg az előtte levő Samu 932b-nél volt de az se nagyon zavart olyan minimális volt!
Natív felbontás alatt is kipróbáltam, nincs vele számottevő minőségromlás, csak annyi mint bármely más Lcd monitornál amikor a natív felbontás alá megy az ember.
A nagy "tévhit"hogy a 21,5"-hoz sok a FullHD, hát nekem nem.Nincs a betűk nagyságával semmi baj. Lehet hogy egy kicsit kisebbek mint egy 23"-oson, de nem olvashatatlan, nem erőlteti meg a szemet! -
rollins
őstag
válasz
Mangerd #6369 üzenetére
Fusi és acer kapásból felejtős! Az Asussal és a Hanns-G-vel együtt nagyjából a monitorok Tesco Gazdaságos változatai.
Honnan szeded ezeket? Valamelyik nagyokos beírta, hogy péld a Fujitsu-Siemens nem ajánlott, azóta ezt szajkózzátok. Acer vagy a Hanns-G sem hulladék, csak nincs 3 napos pixelgar. -
derm2
csendes tag
válasz
Mangerd #6374 üzenetére
Köszi, úgy tűnik teljesen rossz úton indultam el miután sok szörnyűt olvastam a dynamic contrastról (hogy felnyomja a fényerőt amikor sok a fehér). Tényleg az a custom beállítás, és leszedhetem végre azt a MagicTune szerencsétlenséget.
Így viszont még kilátástalanabb a helyzetem, mert brightness/contraston kívül nem látok más módit a fehérek fényerejének csökkentésére. Tudsz még valamit amivel lehetne próbálkozni?
0 / 0 / custom-on álltam eddig. -
zoltannemeth
csendes tag
válasz
Mangerd #6319 üzenetére
Nem, de most kipróbáltam! Első "átnézésre" nem láttam torzulást!Igaz egy kicsit furcsa volt a nagyobb betűméret a 932b monitoron!Meggyőzve nem vagyok a 2333SW-vel kapcsolatba, de ha esetleg összejönne rá az a +pénz, lehet bekerülne az ajánlott vételbe.
Akkor a 2243SW hátránya csak annyi hogy 21,5" amiért kisebb a betűméret!A 2333SW előnye meg csak a 23",elégséges betűméret ami megegyezik a 17" monitorok betűméretével. -
Aktív témák
Hirdetés
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest