Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Már megint a megalománia

Az én bajom, hogy a 100/100-hoz elég 1 db utp, ami már bent van a lakásban. (van telefon is).
Az ennél gyorsabbhoz, meg vagy két utp kell (ami nekem a jobb eset), vagy adnak egy szar zte csodát, amivel a telefon megy, fogyaszt/lefagy, stb, szar a wifije, a telefon miatt kihuzni nem lehet.. A routert ki lehet iktatni, ha egy gigabites switchet iktat be az ember, törli a pppoe nevet/jelszót a zte-s routerükből és a saját routert és zte csodát is a switchre köti. De ez már két + adapter / hiba lehetőség.Ha majd lakásfelújitás lesz, akkor lehet behúzok még egy utp kábelt, hátha egyszer lesz nagyobb.
A másik bajom (ez nyilván a home usereket nem érinti), hogy fix ip cim nem rendelhető csak a két alsó csomaghoz. Nekem viszont arra szükségem van, (legalábbis az irodában), ahol a szervereim mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Escape from Tarkov
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold