Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirbolya_sen
aktív tag
Szia, kaptam infót a szervizből. Megtudod nézni, nálad milyen ROS verzió és milyen firmware fut a routerben?
"nálunk is produkálta az alaplap a jelzett hibát. Egyeztettem a Mikrotikkel, akik szerint a BIOS-ban van egy bug ami okozza a galibát és dolgoznak a kijavításán. Feltettem a 6.42.7-es verzót, ami 5 napos működés után stabilnak mutatkozik összeszerelve. Mellékeltem képeket. Az 5 napban van egy hétvége, ami a log-ban látszik is, mert nem léptem be. Napi 8 órában tudtam 30% -on terhelni az alaplapot. Nem indult újra, nem szakadt meg a link."
szerk:
/köszi, látom gyorsabb voltál mint én/
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest