Hirdetés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tamarel #25010 üzenetére
Valószínűleg ezt nem nekem címezted, mert mint épp írtam, én megcsináltam a roamingot (de persze másoknak attól még hasznos lehet)
Amire viszont válaszoltam, hogy hogyan fog a band steering menni 2.4 és 5 GHz között, ott ez amit írtál nem releváns, mivel ahogy te magad is megfogalmaztad később (idézem):
"Az 5Ghz előnyben részesítése kliens oldali beállítás."És innentől kezdve mindegy, hogy Mikrotik, vagy bármi más gyártó AP-ja, azonos SSID-t használó, eltérő frekvenciás rádiók közül a hatótérbe érkezve nagyobb eséllyel a 2.4 GHz-es rádióra ugrik először rá a kliens. Utána az AP-k közötti roaming már másik kérdés, de ez mind nagyban függ a kiépítéstől.
-
DeniL
tag
válasz
Tamarel #25010 üzenetére
Elnézést az értetlenségért, tanulófázisban vagyok.
Mindkét rádióinterfész beállításainál ugyan ezen paramétereket kell alkalmazni vagy a prioritás esetleg eltér?Az ft, ft over, rrm, wnm eddig is be volt kapcsolva nálam, de a connect priority és a steering neighbor nem ismert paraméterek számomra.
Előre is köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest