Hirdetés
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
yodee_
üzenetére
Nemrég a Xpenology-s NAS-omba dugtam be párféle wifit, sajna nem mindegyik ment benne, és ami működött, az is csak kliensként. De elvileg van néhány típus ami AP-ként is megy, csak az enyém nem olyan...
De el lehetne gondolkozni virtualizált környezeten, ahol a wifi egy külön virtuális gépben van...
RouterOs x86-ban viszont semmilyen wifi nem működött nekem, de ezek szerint ezzel nem vagyok egyedül. Viszont az USB-s ethernet adapterek közül van, amelyik szépen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold