- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Gyula888 #23776 üzenetére
köszi utólag is a válaszokat, sokat segítettek. péntekre kellett volna a csomag, de addig szenvedtem, hogy jövő hét lesz. három éjjelt forogtam a fórumokon, kétszer rajta volt a rendelésen az ujjam full Ubiquiti szettre... nagyon tetszik a cucc. aztán annyi melegedési nyavalyát, meg update blamát olvastam, hogy erre nem áldozok értelmetlen mennyiségű összeget hosszútávon. harmadannyiért... még így is sok, 4TB lemezzel lesz egy 8xPoEs VIGI, meg az egyik highend kamerát kipróbálni. igazad volt, remélem bejönnek. ahogy láttam, webGUI-ból local network alatt simán elérhető az NVR. ha tailscale behoz a vlanjába, akkor a local IP meg iOS alatt simán kimehet ikonként, mint "app" a betekintéshez.
itt egy kérdésem felmerült, nagyon kezdőként: vannak most is vlan három, a kamera rendszernek csinálnék sajátot. ez csak local access, teljesen szeparáltan a többitől. működni működni fog, de tailscale nem fog tudni beugrani rá kintről. tailscale az Unraid NAS-on fut pluginként. van jobb megoldás annál, hogy az IP kamera vlanba felveszem a NAS-t, amin fut a tailscale?
-
hoffman_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO B650-S Wifi AM5 alaplap eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő