- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmorphy
tag
válasz
SimLockS #1418 üzenetére
Köszi az infót és a felajánlást de cégesként fogom venni majd.
Elvileg a térerő nem annyira fontos. Csak a routernek amivel szívtam random elszál a 2 portja. Amire természetesen egy sima PC volt kötve de szerverként futott. Csak hát mire rájöttem hogy most a kábel a hálókártya vagy a gépnél volt a gond megittam pár kávét és kiholott pár őszhajszál...
Sajnos azt veszem észre itt a környéken hogy bemennek a boltba a polcon a legelső legolcsóbb routert megveszik majd rákötnek 5-10 gépet (cég esetén) és csodálkoznak hogy akadozik a net. Így meg ha megint ilyenbe futok bele kipróbálom a Mikrotikkel és mondom nekik hogy gyerekek nem a 3000ft router kellet volna 5 géphez 1 nashoz 1 nyomtatóhoz stb...A Mikrotiktől tartottam kicsit mert nem a hálózatok az erősségem. De a céghez is meg itthonra is vettem egyet. Most már ha valaki kérdezi hogy milyet csak ezt fogom ajánlani. Egyszer bállítom neki és kész. Nem hetente kell menni hozzá mert valamiért alap configra visszaáll vagy akármi. És nem is olyan dúrva a belépő szintnek az ára
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest