- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- 
			  PROHARDVER! Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bb.bocs őstag sziasztok. én csak tanulgatom a mikrotiket. oylan kérdésem lenne hogy az elképzelés az hogy : 
 Szolgáltatói router, rákötve a mikrotik, rákötve switch, amin vannak a cuccaim. Elméletileg (kollégám segítségével) be lett állítva a mikrotik, összedugom a szolgáltatóival, átmegy rajta a vezetékes internet, a wifi is működik, viszont a nyitott portok valamiért nem működnek. manuálisan mindent annó kinyitottam engedélyeztem mégsem megy át. Kollégám valamit mondott a dmzről, és arról hogy a szolgáltatóit tegyen más ip tartományba. kicsit sok nekem ez a mikrotik ,viszont már nem vagyok messze a céltól akinek van türelme egy mikrotik analfabétához írjon akinek van türelme egy mikrotik analfabétához írjon ja és egy hap ac2 ről van szó. ja és egy hap ac2 ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

akinek van türelme egy mikrotik analfabétához írjon
 akinek van türelme egy mikrotik analfabétához írjon  ja és egy hap ac2 ről van szó.
 ja és egy hap ac2 ről van szó. ekkold
 ekkold