- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula888
tag
válasz
Alteran-IT #23322 üzenetére
Érdekes, számomra mindig a Cisco volt a fordított logikátlan dolog, de kinek mi. A wifi teljesítmény vezérlés meg működött mindig, csak át kell állítani a frequency-mode-ot manual-txpower-re vagy superchannel-re. VLAN-nal sosem volt gondom, tud mindent amit kell. a 16MB flash éppen elég is lehetne, nagy marhaságot nem mondanak, csak szét kellene bontani a rendszert hozzá elemeire, mint ahogy a ROS6-nál volt, vagy még jobban. Szerintem neked ez a MikroTik problémád a sok Cisco miatt van, kezdetben nekem is okozott sok fejfájást, aztán utólag mindig kiderült, hogy én vagyok a hülye, nem a ROS szar. Sok szempontból hasonlít a Linuxos dolgokra, a tűzfal például akár iptables is lehetne, bridge szintén van Linuxon is, de ezért jó, hogy minden gyártó másképp oldja meg valamilyen szinten, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ismerek olyat, aki szerint mindenkinek mindent egyformán kellene gyártani
Sajnos a MikroTik-et én sem értem, pedig nálam csak az van. Mindig mikor megjelennek egy új termékkel, az az első gondolatom, hogy vajon mit rontottak el benne, mert valamit mindig sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest