Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én nem érzem, hogy durva, vagy kioktató lettem volna. Mindkét válaszomba leírtam a megoldást.
Persze leírhattam volna, az ide üsd be ezt, enter, majd oda azt enter..., de ezt nem szeretem.Magadnak kell rájöjj, hogy mit hogy kell beállítani, ehhez nagyon jó útmutatást kaptál tőlem te is. Ha meg nem akarsz gondolkodni, csak menjen, akkor ott van az írásom alján a link, megnézed, eldöntöd, hogy megér e ennyit és akkor csak ideiglenes hozzáférést kell adj, pár percre..
Szerintem egy ilyen fórumnak nem arról kell szóljon, hogy pár hozzáértő ember megoldja az idetévedt emberek baját. Elég gáz, ha az ember beír a kőműves fórumra, hátha felépítik a házát, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Formula-1
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest