- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
jerry311 #15723 üzenetére
a képen látható bedugott kábel másik vége LC, ez akkor pipa
anno valaki ráírta az egyik szálra, hogy "BAL", így azt dugtam be baloldalra (a 11 feliratú portba). az ellenoldalon lévő kábelen nincs ilyen jelölés, így azt mindkét kombinációban próbáltam, de egyik esetben sem volt link.
annyi, hogy az a kábel asszem narancssárga, ez meg citrom. mintha azt olvastam volna valahol, hogy az optikai kábeleknél ennek is van jelentősége - ha igen, akkor ez lehet hiba?#15722 iceQ!
honnan látom, hogy az enyém melyik?
az egyik oldalon most egy régi HP ProCurve switch van, a másik oldalon egy Mikrotik CRS106-1C-5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest