Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
jerry311 #10105 üzenetére
Igen, ezt a routert úgy kaptam, hogy valami baja van. Bootloopot produkált, na most ebből a Netinstall szoftver segítségével, és egy új Stabil Firmware felrakásakor ez a bootloop helyreállt, rendesen beindult a rendszer, Csakhogy olyan bonyolult a szoftvere, hogy nem tudom mi-mit jelent, mit állít. Az történt, ha feltettem a gyári firmwaret, akkor vezetéken be lehetett lépni a Winbox-szal, és állítható volt minden. Viszont egy kolléga javasolta állítsam vissza gyári beállításokra, úgy könnyebb lesz beállítani. Elindult a Wifi is, örültem neki, viszont ami eddig nem volt, viszont a Winboxba már nem tudtam újra belépni. Aztán megint vissza az új firmware és megint be lehet lépni. Most itt tartok. Nem értem, ha megkapja a gyári beállítások visszaállítását, miért nem lehet utána belépni a Winboxba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Call of Duty: Warzone
- Gyúrósok ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest