Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
-
Beniii06
addikt
válasz
Gery0505
üzenetére
resetkor bepipálod, hogy default konfigot tegyen fel?
Ahogy látom eléggé megfogsz vele izzadni, nem biztos, hogy neked való ez. Ha megcsinálod, hogy legyen rajta net is, az nem azt jelenti, hogy jól be is állítottad, tűzfalszabályok nélkül netre kapcsolni, pedig életveszélyes kategória, de te tudod. A quick settel próbálkozz, ha már mindenképpen ragaszkodsz ehhez az eszközhöz, de az is kb nem sokat ér.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Gery0505
üzenetére
Megtaláltam, hogy hol lehet gyári beállításra visszaállítani a Routert, a System menüpontban a Reset configuration-t elindítom, utána újrabootolás után elkezd működni a Wifi is, szépen el tudom érni telefonról, viszont utána nem tudok belépni a Router beállításaiba a Winbox-szal, hogy folytassam a beállításokat... Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(de csak azért mert az összes többit jobb begépelni
, kerek 25 percig nem lépett vissza a router, semmi nem segített, csak az idő, mármint, hogy kivártam
ekkold