- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
ugyanaz a konfig, ugyanazon a routeren, egy frissen generált ca és certekkel bekonnektál a routerbe, a beimportalt CA certel és frissen generált server és kliens certekkel ezt a hibát dobja.
Minden ugyanaz. Én feladtam egyelőre, mert ezt csak a CA újragenerálása oldja meg, amit viszont nem akarok 3, illetve azóta már csak 1 db win kliens miatt. (persze a jövőbe nem látok, de ahol csak win szerver van (se mikrotik router, se egy linux szerver, oda nem vállalok semmit
)
Ez tuti nem konfigurációs hiba ! Arra gondoltam, hogy privát kulcs exportálása után esetleg az openssl jelszótlanítása során ment el valami, de elmentettem az eredeti kiexportált kulcsot, szerencsére egy fájlba mellé tettem az exportáló jelszót. De ha így importálom, generálok certeket, stb, akkor is ugyanez.
Én feladtam egyelőre, majd ha már nem tudok mit kezdeni az unalomtól, akkor előlről kezdem az egészet és első lépés a win tesztelése lesz
Zárjuk le a témát, mert már unalmas kezd lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- BestBuy topik
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest