Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osztiem

csendes tag

válasz dogab93 #944 üzenetére

PCX-től vettem, fogalmam sincs, hogy most tényleg hibás, és ők a szervízben b******rá rendesen kivizsgálni, vagy igazuk van és tényleg jó (általam lefuttattot hdd sentinel se talált hibát), és egyszerűen nem fér meg a gép többi komponensével, ezt viszont kifogom próbálni, és egy haverom gépében leteszteljük a kérdéses vinyót. Amúgy azért is választottam ezt, mert igazából annyi volt nálam a szempont, hogy legyen 1TB és olcsó, mert igazából sose gondoltam volna, hogy bármi nagy különbséget adna egy jobb/drágább hdd az átlag felhasználásban, és miután majdhogynem az összes webshop legnépszerűbb winchesterei között volt (A pcx oldalán is 5 csillag, csak szépet és jót írtak róla az emberek) így nem is gondoltam bele, hogy bármi gondom lehetne vele.

• osztiem

csendes tag

válasz dogab93 #925 üzenetére

Nekem is hasonló a gondom, az általad leírt eszközöléseket én is megpróbáltam, win7 win8.1 win10 is volt, és nekem is folyton előjött a gond. Mint kiderült nálam a HDD a gond. Volt lehetőségem köcsönkérni egy másikat, hozzáteszem egy 8 éves Samsungról van szó, és azzal egyszer sem jött elő akadás, ez után, hogy biztos legyek benne, egy másik szintén elég őskövület HDD-vel is kipróbáltam, azzal se volt gond, de a vadonat új hdd-vel igen. A történet csúcspontja, hogy miután így már magabiztosan küldtem be a szervízbe, ott azt mondták, hogy ők semmi hibát nem találtak.... (WD Caviar Green 1TB 64MB Cache SATA3 HDD hibás nálam)
    Szóval szerintem az írásod alapján elég valószínű, hogy nálad is HDD a rossz.

• osztiem

csendes tag

válasz Badash #890 üzenetére

Üdv! Nekem szintén ez a gondom! Ha ssd-n van a LoL akkor nincs mikroszaggatás, ha HDD-n akkor igen.
    Konfigom: I5-4690, GTX960 G1 GAMING 4GB, 2X4GB Hyperx Fury 1600Mhz, ASROCK H97 Pro4 alaplap. Nem éppen egy olcsó, "alsó" kategóriás konfig, LoL-hoz meg végképp bőven elég kell, hogy legyen.

• osztiem

csendes tag

válasz mcs #920 üzenetére

Érdekesen, nekem is egy Samsung 850 EVO SSD és egy Western Digital Caviar Green 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX HDD és azt vettem észre, hogyha LoL HDD-re van telepítve akkor előjönnek a "mikroszaggatások" ha SSD-n akkor nem. Más játékoknál is tapasztalok "mikroszaggatásokat" de azok már jóval komolyabb hardwaret igényélnek, így ott ezt nem jelenthetem ki teljesen, illetve nem próbáltam még SSD-re telepítve őket, mivel nem férnének rá. Értem én, hogy SSD jóval gyorsabb, mint egy HDD, de ezeknek a komponenseknek "nem kéne szerepet játszaniuk", hogy hogyan futnak a játékok. Ezt a beálítást, hogy a "replay" fájlok írásának helyét módosítani, hol tudom megtenni?

• osztiem

csendes tag

válasz alvarezlopez #905 üzenetére

Amikor beleugrok teamfightba vagy ha flashelek, vagyha például mikor a sárkányt kinyirják és van ilyen effect a champ körül na akkor is, és teljesen random módon, megáll, és megy tovább, tehát szabáylosan szinte megáll a kép, pár pillanatra és utána mintha mi sem történt volna megy tovább (pont elég, hogy misseljek és meghaljak) miközben 400 fps-m van. (vertikális szinkronizáció nem oldotta meg.) Gép frissen telepítve, semmi nem futott a háttérben (feladatkezelőben kb. 1-1.5gb ram volt foglalva a játék nélkül, cpu/hdd 1-2%, ezután csak a lol elindítva, és "röcög") :(

• osztiem

csendes tag

Sziasztok!
    Új, frissen összerakott konfigon előjönnek nekem ezek a "mikroszaggatások" vagyis inkább, majdhogynem fagyásnak nevezném. ugyanis pl. mikor cs:Go-ban 180 fokot rántok, vagy bármii egyéb hirtelen mozdulat van, megfagy szinte a kép, hozzáteszem 300 fps-el megy a játék. először gondoltam, hogy a monitor lassú hozzá, hát vásároltam egy újat (nem konkrétan e miatt, amúgy is érett már a csere :D) (fullhd,4ms, 60hz acer) és ugyan úgy előjön néha, próbáltam fps korlátozással, azzal se ment. LoL-ban ugyan ez, mikor beleugrok "nagy fightokban" tehát, amikor sok effect van, vagy ha nem is sok, de gyors, hirtelen villanások, akkor ott is "befagy" próbáltam vsync-el, semmi eredmény. Sajnos ez elég komoly hiba nálam, mert mint fentebb leírtam pont a kritikus részeknél, amikor fontos lenne a gyors reagálás akkor szaggat be.
    Konfig:
    I5-4690
    Gigabyte G1 gaming 4gb GTX960
    8gb hyperx fury 1600mhz ddr3 ram
    120 GB samsung 850 evo ssd
    1TB WD 7200rpm 64mb cache SATA3
    Asrock H97 pro4 alaplap
    (procin gyári hűtő, de a real temp szerint 60 fok fölé nem megy, ahogy a vga sem, DVI-vel van csatlakoztatva és biosban minden gyárin, WIN10 64bit, összes frissítéssel, összes driver lefrissítve, driver booster 3 programmal)

Lehetséges lenne, hogy mégiscsak be kéne szereznem egy 120 vagy 144hz-es monitor? vagy lehet más megoldás találni a problémára?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés