- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
kétajtós
friss újonc
Mivel nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy a mikrofonnal van a probléma ezért lehet, hogy ők nem tudnak mit kezdeni a problémámmal. Köszönöm a válaszaidat, de ha nem tudsz segíteni légyszíves ne rontsd a kedvemet az arrogáns válaszaiddal még. Természetesen ezeket a kérdéseket én is feltettem magamban mielőtt ide írtam volna, de ha meg sem próbálok itt segítséget kérni, akkor lényegében semmit nem tudok tenni.
-
kétajtós
friss újonc
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy Yenkee ymc 1031-es mikrofont, a barátaimnál látott ymc 1030-as mikrofon sikere után. A probléma az, hogy a basszusok teljesen hiányoznak a mikrofonból hangjából. Windows beállításokban a mikrofon formátum rész alatt csak és kizárólag az "1 csatorna, 16 bit, 48000 Hz (DVD-minőség)" lehetőség van. A mikrofonhoz se a gyártó oldalán, se máshol nem találtam drivert. Az alaplapom egy asus prime h610m-k d4-es, az ehhez szükséges driverek természetesen mind naprakészek a gyártó oldaláról beszerezve. Az alaplap BIOS beállításaiban az OnBoard fül alatt a HD audio be van kapcsolva. "Végső elkeseredésemben" a windowst is újratelepítettem, immáron a Windows 11-esre, de semmi hatása nem volt. Tekintve, hogy több ötletem nincs mi lehet a probléma a segítségeteket szeretném kérni ebben.
mikrofon: https://www.yenkee.hu/mikrofon/ymc-1031-hu#Attekintes
alaplap: https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-h610m-k-d4/
-Kristóf
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AM 5 lapok
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest