Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
wadamhun
üzenetére
mi a kereted? bármelyik usb condenser mic jó lenne valószínűleg neked elsősorban - én is társasházban tolom ilyen felállásban, néha némítani kell a mikit, de a csíptetőset is, és akkor a headset mikit is ugyanúgy kellene, szóval nem sokkal jobbak azok se...
kimértem itthon studió programmal - behallatszik abban is, ha beszélnek, max nem olyan hangosan. -
Kobe
veterán
válasz
wadamhun
üzenetére
Nem tudom sracok mit dolgoztok vagy mekkora kecoban laktok, vagy korabban milyen aranyban es mennyit dolgoztatok online meetingeken, de nem te vagy az elso, aki hangszoro + mikrofon parossal probalkozna zoomra, teamsre.
Elarulom, hosszu es kozeptavon ez a leghasznalhatatlanabb felallas.
1, mindenki hallja. Csalad. Szarul szigetelt hazban a szomszedok is (ami munkahelytol fuggoen akar mar titoktartasiba is utkozhet)
2, minden a lakasban levo egyeb zaj bezavar. Az asszony, a gyerek, a mosogep, stb, egyutt lebeg majd az eterben a teamlead prezijevelSzerintem ilyen felallasban (hangszoro + miki) max egy kulon telken levo onallo csaladi hazban, abban is kulon zarhato dolgozoszobaban lehet hosszutavon es hatekonyan dolgozni.
Ha nem ilyenek a korulmenyek, egy jol szigetelo fejhallgato / headset + kb barmilyen miki jobb valasztas
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Robotporszívók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest