- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Én tapasztalatom az, hogy nem mindegy milyen hangkártyát használsz. Az alaplapi hangkártya sok PC-ben nem sokra képes viszont egy dedikált hangkártyával évekig viszonylag megelégedéssel használtam egy sima Jack-es hangszórót.
A járható út szerintem egy USB-s megoldás lenne.
-
milu
aktív tag
Valamikor én is így jártam, hogy semmi hangereje nem volt ilyen mikrofonnak. Szerintem ez egy játék mikrofon, véleményem szerint felvételre abszolút nem való! Javaslom vegyél drágább és komolyabb mikrofont, ha a pénztárcád megengedi! (Én egy RODE USB-s mikrofont vettem, hosszú távra a munkám és a kívánt minőség miatt. Természetesen vannak ennél olcsóbb (15e-25e Ft) de a feladatnak teljesen megfelelő mikrofonok, itt a topicban nézz még körül,)
Ez pl.: Razer Seiren Mini fiataloknak ajánlott vétel itt, ráadásul van rózsaszínben is ahogy látható, ha az azín tetszene a lányodnak és komolyabb eszköz árát elbírja a családi költségvetés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest