- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Ha szükséges másnak is olcsó(bb) minőségi mikrofon állvány mint a mikrofonhoz javasolt gyári állványok, abban az esetben ajánlani tudom ezt az állványt! Tegnap vettem át, felszereltem és nekem nagyon megfelel a célra. Annyi a megjegyzésem, hogy a "karja" rövidebb lehet (40 cm-t mértem), mint a gyári terméké, de sokkal kedvezőbb az ára (13e Ft-ot fizettem) mint a gyári, ami 33e-35e Ft jelenleg)
-
milu
aktív tag
Valamikor én is így jártam, hogy semmi hangereje nem volt ilyen mikrofonnak. Szerintem ez egy játék mikrofon, véleményem szerint felvételre abszolút nem való! Javaslom vegyél drágább és komolyabb mikrofont, ha a pénztárcád megengedi! (Én egy RODE USB-s mikrofont vettem, hosszú távra a munkám és a kívánt minőség miatt. Természetesen vannak ennél olcsóbb (15e-25e Ft) de a feladatnak teljesen megfelelő mikrofonok, itt a topicban nézz még körül,)
Ez pl.: Razer Seiren Mini fiataloknak ajánlott vétel itt, ráadásul van rózsaszínben is ahogy látható, ha az azín tetszene a lányodnak és komolyabb eszköz árát elbírja a családi költségvetés!
-
milu
aktív tag
Ezt a típusú mikrofon állványt (Elgato Wave Mic Arm) Magyarországon be lehet szerezni véleményetek szerint? (Mert azt olvasom, hogy az Amazon és az Elgato sem szállít közvetlenül Magyarországra)
-
milu
aktív tag
Egy Rode NT USB mikrofonom van, tudtok-e ehhez a típushoz ajánlani kompatibilis, de nem gyári, asztali mikrofon tartókart? A gyári kar ára az általam találtaknál akár dupla de néha háromszoros áron van. (ennyi az aggályom) A második kérdésem az, hogy az ára miatt annyival többet is tud, mint az akár fele annyiba kerülő, de nem gyári asztali mikrofon állványok?
Ha tudtok ajánlani alternatívát, kérlek Benneteket, típust is írjatok, amennyiben lehetséges!
-
milu
aktív tag
Szerintetek ez az asztali mikrofontartó (árban részemre kedvező) elég stabil lehet a Rode NT USB mikrofon stabil megtartásához?
-
milu
aktív tag
A napokban vásároltam egy Rode NT-USB-s mikrofont. 520g a súlya. Milyen jó, de nem drága (a gyári tartója 23990 Ft) asztali tartót ajánlotok, ami elbírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged