Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Valamikor én is így jártam, hogy semmi hangereje nem volt ilyen mikrofonnak. Szerintem ez egy játék mikrofon, véleményem szerint felvételre abszolút nem való! Javaslom vegyél drágább és komolyabb mikrofont, ha a pénztárcád megengedi! (Én egy RODE USB-s mikrofont vettem, hosszú távra a munkám és a kívánt minőség miatt. Természetesen vannak ennél olcsóbb (15e-25e Ft) de a feladatnak teljesen megfelelő mikrofonok, itt a topicban nézz még körül,)
Ez pl.: Razer Seiren Mini fiataloknak ajánlott vétel itt, ráadásul van rózsaszínben is ahogy látható, ha az azín tetszene a lányodnak és komolyabb eszköz árát elbírja a családi költségvetés!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest