- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Az létezik, hogy esetleg hibás maga a mikrofon ?
A [leírása] szerint "Közvetlenül mobiltelefonra köthető", így hát rádugtam a telefonomra, de kb ugyanarra az eredményre jutottam ott is, halk sistergést / zajt tudtam vele rögzíteni, és csak nagyon minimálisan, alig hallhatóan hallatszik ha beszélek bele.
Sőt, van egy másik sima TRRS headset-em (egy régi Xiaomi Piston 2 IEM, amin van mikrofon), rádugtam azt ugyanarra a mobiltelefonra, és az tökéletesen rögzít mindent.
Összefoglalva :
- Mobiltelefonról ez a mikrofon nem működik, míg egy másik igen.
- A PC-s interface-en ez a mikrofon nem működik, míg ugyanazzal a kábelezéssel egy másik igen.Ezek alapján gyanús, hogy egyszerűen hibás lehet a mikrofon, vagy én használom valahogy rosszul ?
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Hát nem kevés, az biztos.
Próbáltam a fejhallgatóm kábelével, ami hasonló TRRS -> 2x TRS, de azzal sem akart működni (a fejhallgatóm mikrofonja működik azzal, kipróbáltam).
Elméletben működnie kéne a fenti kombinációnak, vagy itt valamelyik kábel / átalakító, esetleg maga a mikrofon lehet hibás ? Ütközik esetleg két összetevő, vagy önmagában lehet hibás valamelyik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest